İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KAFKAS ÜLKELERİ İÇİNDE ERMENİSTAN MITSUBİSHI´YLE İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIR

Bugün Erivan’da açılan ‘DigyTec-2006’ fuarında, Japon elektronik firmalarının öncülerinden ‘Mitsubishi Electric’ de katılmaktaydı. Firma görsel sistemler md. Takeşi Terada ve BDT ülkeleri temsilcisi Mihail Nevzorov dün konuya ilişkin bir basın toplantısı düzenlediler.

Terada Mitsubishi firmasının 130 yıl önce ‘Mitsubisihi Electric’in 80 yıl önce kurulduğunu anlattı ve Mitsu’nun 3 ve bishi’nin elmas anlamına geldiğini ifade etti. Firmanın korporatif sembolü olan 3 elmasın buradan geldiği belirtilirken, geçen yıl cirosunun 13,8 milyar dolar, çalışanlarının sayısınınsa 110 bin olduğuna dikkat çekildi.

Nevzorov’sa yaptığı açıklamada, Kafkasya ülkeleri içinde Ermenistan’ın sahip olduğu mühendisiler ve programcılar sebebiyle, Mitsubishi’yle işbirliği yapmaya daha fazla hazır olduklarını ifade etti.

LCD Monitörler ve Diamond Vision konularında partnörler arayan Mitsubishi, Ermeni partnörü olarak ‘Alfa’ fiermasını seçerken, yakın gelecekte, LCD monitörler ve Diamond Vision konularında Ermenistan’da bir sergi düzenlenecek.

Yorumlar kapatıldı.