İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MAYK TAYSIN VAHTANG DARÇİNYANA HAZIRLIKTA YARDIM EDECEK

Tekrar ringlere geri dönmeye karar veren ve show amaçlı 10 karşılaşma yapacak olan IBF klasmanında Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Mayk Taysın, 7 Ekim’de Filipinli Glen Doner’le karşılaşacak olan IBF klasmanında Dünya hafif sıklet boks şampiyonu Vahtang Darçinyan’a hazırlanmasında yardım edecek. Taysın’ın antrönörlüğünü yapa Avustralya’lı tanınmış antrönör Jef Menek aynı zamanda V. Darçinyan’ın da antrönörü. Darçinyan’a Tayson’la beraber karşılaşmaya hazırlanmasını salık veren ise Menek.

Darçinyan daha önce de Tyson’la antreman yaptığını, önümüzdeki iki hafta boyunca yapacakları antremnalrad Tyson’dan öğrenecekj çok şeyi olduğunu ifade etmekte.

Doner’le karşılaşmasına çok ciddi hazırlanan Darçinyan, şu anda Doner’in daha önceki karşılaşmalarının video kayıtlarını izlemekte.

Hafif siklette en güçlü boksör olduğunu bir kez daha herkese göstereceğini belirten Darçinyan, bugüne kadar profesyonel ringlerde yapmış olduğu 26 karşılaşmadan -21’i nakavtla olmak üzere- tümünde de rakiplerini yendi.

Darçinyan’ın rakibi Glen Doner 27 yaşında olup, profesyonel ringdeki 19 karşılaşamdan 16’sında (9’u nakavtla olmak üzere) rakiplerini yendi.

Yorumlar kapatıldı.