İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AZG 15 YAŞINDA

Dün Tekeyan Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlikle AZG gazetemizin 15. yaş günü kutlandı. Kutlamaya gelenler arasında, AZG okuyucuları başta olmak üzere, resmi yetkililer, basın ve STK temsilciler yer aldılar.

Etkinlikte hazır bulunan arasında Parlamento Bşk. Artur Bağdasaryan, Merkez Bankası Bşk. Dikran Sargsyan, AZG gazetesi kurucu kurul üyeleri Yervand Azatyan, Ruben Mirzahanyan, Ermenistan Kore Onursal Konsolosu Armen Abrahamyan yer alırken, Dünya Ermeni Kongresi ve Rusya Ermenileri Blğ. Bşk. Ara Abrahamyan da bir kutlama mesajı yollamıştı.

Başbakan Andranik Margaryan, Anayasa Mahkemesi Bşk. Gagik Harutyunyan, Erivan Belediye Bşk. Yervand Zaharyan, Ararat Diakosluğu Ruhani lider vekili Psk. Navasart Gcoyan, Ermenistan Dışişleri Bakanı Vartan Oskanyan, Ticaret ve Ekonomik Gelişim Bakanı Karen Cşmarityan, Liberal demokratik Parti Basın Merkez Divanı Bşk. Hakob Vartivaryan, Ermeni Yardım Fonu Ermenistan Ofisi Md. Bagrat Sargsyan, Ermeni Stratejik ve Ulusal Araştırmalar Merkezi Md. Raffi Hovhannisyan, “Tek Millet, Tek Kültür” Fonu İcra Direktörü Tamara Poğosyan AZG’a kutlama mesajlarını ilettiler.

Yapılan kutlama konuşmaları sonrasında Ermenistan Parlamento Bşk. Artur Bağdasaryan, gazetemiz editörlüğüne yönelik Takdirname belgesini, baş editörümüz Hakob Avetikyan’a sundu.

AZG bugün III. Cumhuriyetle yaşıt olmanın sorumluluğu ve bilinciyle, 4 dilde Internetten yayımlanmakta ve Ermenistan’dan en son haberlerin yer aldığı sayfasıyla, dünyanın her tarfından haklı olarak geniş bir okuyucu kitlesine sahip bulunmaktadır.

Karine Danielyan

Yorumlar kapatıldı.