İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GENÇLERİN YILSONU YEMEĞİ: HAMMAM’DAKİ EĞLENCE

Patrik II. Mesrob Hazretleri 2005 yılının son akşam yemeğinde Patrikhane “YERİD” Gençlik grubu yöneticileri ile bir araya geldi.

Bezciyan salonunda Patriklik Kilisesi Vakfı yöneticileri ve Bezciyan Derneği tarafından kullanıldığından, gençler bu yılki yıl sonu şenliğini Sarayburnu Hamam restoranında yapmaya karar verdiler. 450 gencin aileleri ile yemekten sonra, saat 23:00’ten itibaren bir araya geldiği toplantı Hammam restoran kompleksinde yapıldı.

Osmanlı sultanları tarafından inşa ettirilen tarihi binanın dışı ışıklarla süslenmişti, yeni gelenler ise kırmızı halılar üzerinden içeri alınıyorlardı. Salonlardaki zerafet gençlerin moralini yükseltiyordu.

Sabahın erken saatlerine dek sıcak bir ortamda süren yılbaşı eğlencesinde gençler Ermeni etnografik müziği eşliğinde halay çektiler.

Şenlikten önce, saat 20:00’de Patrikhane’ye gelen “Yerid” Gençlik gurubu yöneticilerinden Serdar Çizmeciyan ile Murat Nazlı, Patrik Hazretleri’ne refakat ederek, “Yerid” yöneticilerine ayrılan küçük bir salondaki yıl sonu yemeğinde toplandılar.

Patrik Hazretlerinin riyaset ettiği yılsonu yemeğine Arman Atınızyan, Arden Yanar, Melisa Gülmezgil, Antranik C. Mumcuyan, Murat Nazlıyan, Serlin Şahingöz, Arto Şirinoğlu, Dalita Balıkçıyan, Saro Benkliyan, Avedis Bıçakçıyan, Herman Bıçakçıyan, Serdar Çizmeciyan, Armen Köroğlu ve diğer birkaç genç katıldılar.

Güzel bir ortamda geçen akşam yemeği sırasında Patrik Hazretleri gençlere merhum Patrik Mıgırdiç Hrimyan Hayrik ve merhum Patrik Mağakya Ormanyan’dan ilginç fıkralar anlattı.

Şenlikten sonra Hammam bahçesinde gençlerle grup fotografı çektiren Patrik Hazretleri, Patrikhane’ye döndü.

Yorumlar kapatıldı.