İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER


VOLEYBOL:

Bayan voleybol takımı Türkiye 1 . ligindeki 11. maçında SSK takımına 3-2 yenildi.

İlk 2 seti alan ve 3. sette de 18-14 önde bulunmasına rağmen sonraki setleri kaybeden bayanlar ligde 6. sırada bulunuyor.Mçaın setleri 26/24 25/22 20/25 16/25 16/18 sonuçlandı.

Şişli bayan takımı 18 Aralık pazar günü Ankarada saat 13:30 da Emlak Toki takımı ile karşılaşacak.

Geçen cumartesi günü CNN Turk televizyonunda 50 dakika süre ile canlı yayında Şişli spor kulübü bayan voleybol takımı konuk oldu.Programda Şişli takımının sponsorlaından büyük bir övgü ile bahseden programın sunucusu Metin Görgün Şişli bayan takımının aldığı reklamlarla Türkiye de örnek bir kulüp olduğundan bahsetti.Programla ilgili tüm yayın www.sislisporkulubu.com web sitesinden seyredilebilir.



Genç bayan voleybol takımı Koçspor takımına 3-0 yenildi.



BASKETBOL:

A takımilk devrenin son maçında Marmara Üniversitesi takımına 69-65 mağlup oldu.

Türkiye deplasmanlı bölgesel liginde mücadele eden Şişli takımı ligde 4. sırada bulunuyor.1 haftalık devre arasından sonra Şişli ilk maçında namağlup lider olan Yıldırımspor takımı ile karşılaşacak.



Genç takım İstanbul ligindeki ilk maçında Ayazağaspor takımın 88-30 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.Maçta Sercan (16)Burak Seçkin(13)sayı ile galibiyette başrolü oynadılar.



Minik basketçiler ise 2 maçta 2 galibiyet daha alarak yenilmezliklerini sürdürdü.

Tofaş turnuvasında Şişli minikleri Çorlu Kartal takımını 46-24 yendi 9-11 yaş arası basketbolcuların oynadağı turnuvada Şişli takımınında Burak,Sevan,Rudi,Janpol,Masis,Aren,Arev,Aykun,Arek,Sevan,Yusuf,Aron,Artun,Ari
ve Arno forma giydi.

Burger King turnuvasında ise Şişli minikleri Pendik MVP takımın 39-13 mağlup etti.

Sevan(11)Aret(6)Ahmet(8)Nazar(2)Garen(2)Şant(2)Ercan(2)Yusuf(6) sayı atarken takımın diğer oyuncuları ise Robin,Masis,Sercan,Arden,Ari,Artun,Kris galibiyette büyük rol oynadılar.

Minik takımlar ve spor okulları sorumlusu Mihran Elmayan bu başarıların süreceğini ve başarının ana nedeninin Dadyan okulu ile yapılan işbirliği olduğunu söyledi.Dadyan okulu spor salonunda yapılan eğitimle sporcuların büyük ilerleme sağladıklarını belirten Mihran Elmayan hedeflerinin sporcu sayısını daha da arttırmak olduğunu açıkladı.

Yorumlar kapatıldı.