İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

VOLEYBOL:

Şişli bayan voleybol takımı Ankara da Gazi Üniversitesini 3-0 yenerek ligde tekrar iddalı bir konuma geldi.,

Maçın 3 setinde de rahat ve etkili bir oyun ortaya koyan bayanlar setleri 25/15 25/15 25/19 kazanarak ligde tekrar 5. sıraya yükseldi.Şişli bayan takımı pazar günü saat 13:00 de SSK takımı ile burhan felek spor salonunda çok önemli bir maça çıkacak.

Şişli bayan takımının as oyuncusu Rossana De Souza Yedikule Ermeni Hastanesinde artroskopi ameliyatı oldu.
Ameliyatı Prof. Dr. Mustafa Karahan yaptı.Rossana yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.Rossana Galatasaray ile yapılan maçta dizinden sakatlanmış yapılan fizik tedaviden sonuç alınamamıştı.

Şişli bayan voleybol takımı CNN Turk televizyonunda cumartesi günleri yayınlanan Smaç programının konuğu olacak.
10 Aralık cumartesi günü saat 14:05-14:55 arasında 50 dakika canlı olarak yayınlanacak programda Şişli bayan takımının antrenörü Muhammet Görken ve takım kaptanı Tuba Meto ve Yanitza Uraner Şişli bayan takımı hakkında televizyonda Metin Görgün ün sorularını cevaplayacak.

Genç bayan takımı ise yarıfinal maçlarında Bakırköyspor takımın 3-0 yenerek iddasını devam ettirdi.

BASKETBOL:

Şişli basketbol takımı ligdeki 6. maçında güçlü rakibi DSİ takımını rahat bir oyundan sonra 86-67 yenerek 4. sıraya yükseldi.Maçta Burak Özağzar attığı sayılar ve topladığı ribaundlar ile takımını sırtladı.
Şişli basketbol takımı bu hafta pazar günü saat 16:30 da Marmara üniversitesi takımı ile Bayrampaşa spor salonunda karşılaşacak.

Spor okullarındaki minik basketbolcular ise 15 gün evvel başlayan ve 2 galibiyetle sonuçlanan turnuvalarda bu hafta yeni galibiyetler peşinde olacaklar.Cumartesi günü Tofaş turnuvasında saat 17:00 de İ.t.ü ile oynayacak olan minikler Pazar günü ise Burger King turnuvasında saat 17:00 de Pendik Mvp ile oynayacak.

Şişli spor kulübünün web sitesinde takımlarla ilgili son haberleri ve fotoğrafları görebilirsiniz.www.sislisporkulubu.com

Yorumlar kapatıldı.