İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÖZ KLİNİĞİNE GRAND HOLDİNG´İN DESTEĞİ

Dün Malayan Göz Kliniği Md. Aleksandr Malayan ve Grand Holding Md. Hrant Vartanyan arasında bir işbirliği anlaşması yapıldı. Buna göre Grand Holding, Kliniğe 80.000 dolar değerinde bir göz tanı aleti tahsis ederken, Klinik Grand Holding bünyesindeki işçilerin göz kontol ve cerrahi müdahalelerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek. Yapılan anlaşma 30 yılı öngörürken, işçilerin sağlık hizmeti almaları, aletin değeri sağlık hizmetlerini tamamen karşılayana dek devam edecek.

Konuya ilişkin olarak açıklamda bulunan Grand Holding Gn. Md. H. Vartanyan, Malayan Kliniğinde tedavi görürken, bu cihazın olmamasından ötürü tedavisi için Moskova Fyodorov Enstitüsüne gitmek durumunda kaldığını ifade etti ve yapılan işlemden tüm tarafların ve halkın kazançlı çıktığını söyledi.

Dr. Malayan, bugün dünyada 12 saniyede 1 erişkin insanın, her 1 dakikada 1 çocuğun körleştiğini hatırlattı ve Klinmiğe her yıl 15.000 kişinin müracaat ettiğini ve bunlardan 4000 kişinin cerrahi müdahale gerektiren durumlar olduğunu belirtti.

Tamar Minasyan

Yorumlar kapatıldı.