İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

VOLEYBOL:

Şişli bayan voleybol takımı 2005-2006 sezonunun ilk maçında 16 Ekim pazar günü Eskişehir Batı poliklinik Anadolu İhtisas takımı ile karşılaşacak.Maç burhan felek spor salonunda saat 13:30 da başlayacak.Şişli bayan takımı antrenörü Muhammet Görken sezona galibiyetle başlamak ve hedeflerinin ilk 5 takım arasına girmek olduğunu söyledi.

Şişli bayan takımının kadrosu ve formaları Point Otelde düzenlenen gece ile basına ve sponsorlara tanıtıldı.(resim yarın)

Şişli bayan takımı Çeşme de düzenlenen Selçuk Yaşar voleybol turnuvasında 6 takım arasında 5. oldu. Türkiye 1. deplasmanlı liginin en kuvvetli takımları ile mücadele eden Şişli takımı Beşiktaş,Emlak Toki takımlarına 3-0 yenilirken Yeşilyurt a 3-1 ve Eczacıbaşına 3-2 mağlup oldu.Turnuvanın son gününde yeni transfer edilen Rus voleybolcu Nina nin etkili oyunu ile evsahibi Karşıyaka yı 3-1 yenen Şişli takımı turnuvayı 5. olarak bitirdi ve şiltini Yaşar holdilg başkanı Selçuk Yaşarın elinden aldı.

BASKETBOL:

Basketbol A takımı yaptığı hazırlık maçında Türkiye 2. lig takımlarından Kadıköy belediyesi takımı ile yaptığı hazırlık maçını 78-67 kaybetti.Takım çalışmaların devam ederken ilk lig maçı önümüzdeki haftasonu oynanacak.

Genç takım ise Geleceğin yıldızları takımı ile yaptığı maçı 74-63 kaybetti.Maçta Burak Seçkin 15 sayı ile takımın en skorer ismi oldu.

Yorumlar kapatıldı.