İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

VOLEYBOL:

Şişli bayan voleybol takımı geçen hafta yaptığı maçlarda tüm rakiplerine karşı başabaş bir oyun ortaya koyarak lig için ümit verdi.

Geçen hafta yapılan ilk hazırlık maçında Eczacıbaşı takımı ile karşılaşan bayanlarımız maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.İkinci hazırlık maçında ise İller Bankası takımını 3-2 yenen Şişli takımı 3. maçında Romanya lig şampiyonu Dinamo Bükreş takımına 3-2 mağlup oldu.Cumartesi günü Yeşilyurt ile karşılaşan bayanlar bu maçtan da 3-2 mağlup ayrılmasına karşın her maçta büyük bir mücadele örneği gösteren bayanlar lig için ümit verdi.

Yalova turnuvasına katılan ve termalde kampta bulunan Şişli takımı 2 yabancı oyuncusu Rossana ve Yanitza nın hafif sakatlıkları olması üzerine 2 sporcunun da dinlendirmesi sonucu sahaya eksik bir takımla çıktı.İlk maçta Şahinbey belediyesine 3-0 ikinci maçta ise Rusya liginin güçlü takımlarından Dinamo Moskova takımına 3-0(25/19 25/18 25/15) mağlup olan Şişli Türkiye ligi şampiyonu Güneş Sigorta ve Beşiktaş takımları ile yapacağı maçlarla turnuvayı tamamlayacak.

Genç bayan voleybol takımı 2. maçından da galibiyetle ayrılarak İ. susporları takımını 25/5 25/4 25/17 set skorları ile 3-0 yendi

Küçük bayanlar ise ilk maçlarında Eczacıbaşına 3-1 yenildiler.

Bu hafta ise ;

Şişli -Esspor cumartesi 14:30 da Kartal İto salonunda küçük kız

Şişli- Istanbulspor pazartesi 18:15 Tozkoparan salonunda yıldız kız

Şişli-Bakırköy çarşamba 19:30 Tozkoparan salonunda yıldız kız maçları oynanacak.

BASKETBOL:

Basketbol A takım hazırlıklarını sürdürüyor.Türkiye bölgesel liginde oynayan Şişli iddalı olduğu bu sene ligdeki ilk maçında 22 Ekim tarihinde Yıldırımspor takımı ile karşılaşacak.Türkiye 2. ligine yükselme amacındaki Şişli basketbol takımı haftanın 3 günü atletizm diğer 3 günde ise teknik ve taktik çalışmalar ile lige hazırlanıyor.

Şişli Spor Kulübünün geleneksel hale gelen spor okulları 1-2 Ekim tarihlerinde Şişli spor kulübü ve Dadyan okullarında yapılacak.Basketbol ,Voleybol ve Satranç dallarındaki falliyetler cumartesi ve pazar günleri saat 09:00-19:00 saatleri arasında yapılacak.

Yorumlar kapatıldı.