İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

Voleybol:

Şişli A bayan takımı yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.yaklaşık 6 haftalık yoğun bir antreman programı ile çalışmalar devam ederken bayanlar ilk hazırlık maçında ligin şampiyonluk adaylarından Beşiktaş a 3-1 yenilmesine karşın ilerisi için ümit verdi.Şişli 28 Eylül –2 Ekim tarihleri arasında Yalova da yapılacak olan uluslararası turnuvaya kattılacak.

Genç bayan takımı da yeni sezon öncesi hazırlık kampı yapmak amacıyla Çanakkale nin Bayramiç beldesine gitti.Takımın idarecisi Roy Madğaşyan ve antrenörler nezaretindeki kamp 10 gün sürecek.

Basketbol:

Şişli A takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı.Kasım ayı içinde başlayacak olan Bölgesel ligde mücadele eden Şişli takımının hedefi Türkiye 2. ligine çıkmak olarak belirten yönetici Sarven Somuncuyan çok iyi bir takım oluşturduklarını haftada 3 gün iyi bir çalışma ortamı ile lige hazırlandıklarını söyledi.

Altyapıda ise genş,yıldız ve küçük takımlar da bu haftadan itibaren antremanlara başlayacak.

SPOR OKULLARI:

Şişli Spor kulübünün Kınalıadadaki spor okulları geçen pazar günü yapılan kapanış töreni ile sona erdi.Kapanış töreninde sporcuların diplomalarını Adalar belediye başkanı Coşkun Özden ,Şişli kulübü başkanı Gazaros Unan ve Şişlili yöneticiler verdiler.

Yorumlar kapatıldı.