İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Güneş pişman

Adaletin beşiği olduğunu söyleyen bir ülkede, ‘Ermeniler soykırım yaptı’ sözünün suç olduğunu yeni öğrendiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, ‘Bilsem, kamp yerini değiştirirdim’ dedi. İşte Güneş’in sözleri:

Trabzon’un hocası, kampın İsviçre’de olmasından memnun değil

BİR DE KIBRIS DERDİ

İSVİÇRE gibi adaletin beşiği olduğunu iddia eden bir ülkede, ‘Ermeniler soykırım yaptı’ sözünün suç kabul edilmesi tuhaf. Bunu bilseydim, kamp yerini değiştirebilirdim. Devler Ligi’nde Rum Kesimi bize kalırsa sıkıntımız olacak. Önce Yunanistan’a sonra Kıbrıs’a gidiliyor. Konu bizi aşan bir ülke sorunu. Bir anlamda Kıbrıs’ı tanımış olacağız.

TÜRKLER ÇOK TEMBEL

BEN takımlarda Türk oyunculardan yanayım. Ama Türkler rahatlığa alışıyor. Rekabeti sevmiyor. Genç takımdan alınan oyuncu, yabancı ile aynı parayı istiyor. O zaman ben buna neden 10 yıl yatırım yapayım? Bu konuda fikrim değişmeye başladı. Genç oyuncu oynama şansını artırmak yerine para kazanma şansını tercih ediyor.

BENDEN ÖNCE BASIN

ELİMDE Şampiyonlar Ligi ön elemesini kaldıracak bir kadro var. Ama ilerisi için bir şey söyleyemem. Brezilyalı oyuncuları tanımıyorum. Yöneticilerin kulübü ilgilendiren bilgileri sızdırmasını şeklen doğru bulmuyorum. Basın çok şeyi benden önce öğreniyor. Takıma genç oyuncuların katılmasından kim memnun ki ben de olayım.

KADROMUZ SORUNLU

KADRO sıkıntımız var. Ben aynı ayarda 20 oyuncu istiyorum. Sayı şu anda 14-16 arası. 4 hazırlık maçında düşük performans gösterdik. Yorgunluktan olabilir ama gerginlik olmamalıydı. Ben oyuncularımın kendileri karar versin istedim. Görünen o ki, yönlendirmeye ihtiyaçları var. Fiziki altyapı iyi ama zihinsel altyapı sorunlu.

Eller Trabzon’da

Bordo-Mavili kulübün, üç yıllık ön protokol yaptığı Brezilyalı stoperin birkaç gün içinde Türkiye’ye gelerek sözleşme imzalayacağı açıklandı

KARADENİZ’E 7. Sambacı… Tolga’nın gitmesinin ardından, transferde dikkatini stoper üzerine yoğunlaştıran Trabzonspor, Brezilya’nın Fluminense takımında forma giyen Fabiano Eller Dos Santos ile anlaştı. Bordo-Mavili yönetimin Brezilya’da 3 yıllık protokol imzaladığı 28 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Bu arada forvet arayışlarını da sürdüren yönetimin, Flamengo’nun golcüsü Maruel de Brito Filho ile Aletico Minerio’lu Fabio Junior Perreira’nın üzerinde durduğu öğrenildi.

Trabzon, Rum istiyor

ŞAMPİYONLAR Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibini bekleyen Trabzonspor’da yönetici Metin Akbaşoğlu, tercihlerinin Rum takımı olduğunu söyledi. Akbaşoğlu, Anorthosis’in Dinamo Minsk’le deplasmanda 1-1 berabere kaldığını hatırlatarak, ‘İnşallan turu Rum temsilcisi geçer. Böylece yıllardır süren sorunların aşılmasına katkı sağlarız. Bu da Trabzonspor olarak bizi memnun eder’ şeklinde konuştu.

Yorumlar kapatıldı.