İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Armenian Navy Band, Babylon’da

Usta müzisyen Arto Tunçboyacıyan ve ekibi, ‘Sound Of Our Life’ projesinin ilk albümü ‘Part One: Natural Seeds’ sonrası sürdürdükleri dünya turnesi kapsamında Garanti Caz Yeşili gecelerinde Babylon sahnesinde.

NTV-MSNBC
Güncelleme: 11:03 ET 13 Haziran 2005 Pazartesi
İSTANBUL – Arto Tunçboyacıyan ve The Armenian Navy Band, Babylon’da, Anadolu’dan Amerika’ya uzanan sınırsız ve çok sesli müzik eşliğinde hayatın sesini dinlemeye davet ediyor.

12 kişilik büyük bir ekibin oluşturduğu The Armenian Navy Band üç yıl önce gerçekleştirdikleri Babylon performansları ile İstanbullu müzikseverlerden tam not almıştı.

Arto Tunçboyacıyan’ın 35 yıllık müzik yolculuğu ‘Sound Of Our Life’ projesi ile devam ediyor. Uzun soluklu serinin ilk albümü ‘Part One: Natural Seeds’, Mart 2004’te Avrupa’da ve Ocak 2005’te Amerika’da piyasaya sürüldü.

AVANGARD HALK MÜZİĞİ

Bugüne kadar, ‘System Of A Down’, ‘Al DiMeola’, ‘Marc Cohn’, ‘Wax Poetic’, ‘Sezen Aksu’ ve ‘Ömer Faruk Tekbilek’ gibi müzik dünyasının dev isimleri ile çalışan Tunçboyacıyan, hayat tecrübeleri ile yaşam felsefesi sonucu ortaya çıkan deneysel çalışmalarını, geçmiş kuşaklardan günümüze uzanan bir çizgiye yerleştirdi ve ortaya çıkan sonuca ‘Avangard Halk Müziği’ adını verdi.

Düdük, zurna, kemençe ve kanun gibi geleneksel çalgıların yanısıra trombon, saksofon, trompet, bas, bateri, klavye ve piyano gibi günümüz müzik aletlerini aynı potada buluşturan ekip, benzersiz vokal teknikleri ile geçmiş günümüz ve gelecek arasında müthiş bir zaman yolculuğu gerçekleştiriyor.

Anahit Artushyan – kanun, Armen Ayvazyan – kemençe, Armen Hyusnunts – tenor ve soprano saksofon, Davit Nalchajyan – alto saksofon, Tigran Suchyan – trompet, Norair Kartashyan – düdük, zurna, Vardan Grigoryan – düdük, zurna, Arman Jalalyan – davul, Vahagn Hayrapetyan – piyano, klavye, Vardan Arakelyan – bas, Arto Tunçboyacıyan – vurmalılar, vokal, sazabo, David Minaysan – trombon

Bilet Fiyatları

16.06 Perşembe > 21.30

masa: 25 YTL ayakta: 20 YTL öğrenci: 12 YTL

17.06 Cuma > 23.00

ayakta: 25 YTL öğrenci: 15 YTL

Biletler Babylon gişe ve Biletix satış noktalarında…

Yorumlar kapatıldı.