İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

Minik basketbolcuların büyük başarısı:

Şişli minik basketbol takımı Burger King Junior liginde grup liderliğine yükselerek final grubuna yükselmeyi garantiledi.Şişli minikleri çok çekişmeli geçen maçta namağlup İstekspor takımını 37-35 yendi.Maçı izleyen aileler ve diğer Şişli sporcularının desteği ile İstekspor takımını yenen Şişli miniklerinde sayıları,Masis Kalataş(8),Arek Cingöz(6)Gabi Kuzucu(6)Aret Can Bal (6)Sevan Yeranuş(4)Jan Pol Basmacı(3)Arat Mususoğlu (2)Rudi Polat(2) atarken diğer oyuncular ise Aykun Fındık,Sevan Harzıvartyan,Aret Açıkgöz,Nazar Şirinoğlu,Tolga Kun,Burak Elvan,Alen Aynal,Aykun Güllük,Sarven Gözüküçük,Nuraneli Değirmenci oldular.

Bu hafta sonu minikler liginde All-Star maçı yapılacak.Maç saat 16:00 da Acıbademde İstek vakfı spor salonunda yapılacak.Maçta batı takımının antrenörlüğünü Şişli minik takım antrenörü Mihran Elmayan yapacak.Şişli minik takımından Arek Cingöz de all star batı takımında ilk 5 de sahaya çıkacak.

Basketbol A erkek takımı ise bölgesel ligde lig lideri Kadıköy belediyesine 88-60 yenildi.Maçın ilk yarısında başabaş geçen oyun ile ilk yarıyı 30-29 geride tamamlayan Şişli takımı güçlü rakibine ikinci devrede direnemedi va farklı bir skorla mağlup oldu.Maçta Penyamin(6)Alen Boğos(3)Serkan(10)Apo(19)Alen Tekbıçak(6) Burak(11)Mert(2)Mustafa(3) sayıyla oynadılar.Şişil basketbol A takımı bu hafta Ankara Ormanspor takımı ile 3 Nisan pazar günü saat 18:00 de bayrampaşa spor salonunda karşılaşacak.

VOLEYBOL:

Lig Kurulu Toplandı:

Voleybol federasyonu başkanı Hüsnü Can başkanlığında toplanan ve Şişli kulübü 2. başkanı Dt. Karun Kovan ın da üyesi olduğu lig kurulu ilk toplantısında 2004-2005 sezonunda ligden düşmenin kaldırılmasına ve gelecek sezonun 20 takımla oynanmasına karar verdi.Gelecek sezon lig 2 ayrı grupta 10 ar takımla başlayacak ve gruplarında ilk 5 sırayı alanlar final grubunda son 5 sırayı alanlar ise Klasman grubunda sezonu tamamlayacaklar.Ligin isminin satılması,formalara sponsor olacak firmalar ve Tv yayınlarının da konuşulduğu toplantıda yabancı sporcu sayısı ve diğer konular Ankara da yapılacak bir sonraki toplantıya bırakıldı.

Bayan voleybol takımı Türkiye 1. liginde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti.Fener TV den yayınlanan maç sonunda Şişli bayan takımı 13. sıradaki yerini korudu.

Fenerbahçe: Burçin xx, Ceren xx, Yanitza xxx, Serra xx, Tülin x, Didem x (Aslıhan xx, Olga x, Başak x, Selen x)

İstanbul Şişli: Serpil xx, Olga xx, Demet x, Pınar x, Rossana xx, Oxana xx (Filiz x, Emel xx)

Setler: (25-19, 25-22, 25-17)

Süre: 58 Dakika (19, 22, 17)

Bayan takım 6 Nisan çarşamba günü burhan felek spor salonunda saat 15:00 de Türk Telekom Avea takımı ile ligdeki son maçına çıkacak.

Erkek voleybol takımı ise İzmirde oynadığı maçta St. Joseph takımını zorlu bir oyundan sonra 3-2 yenmeyi başardı ve Türkiye 2. liginde 6. sıradaki yerini korudu.

Erkek voleybol takımı 3 Nisan pazar günü saat 13:00 de burhan felek spor salonunda lig lideri, Tofaş takımı ile çok önemli bir maça çıkacak.

Genç kız takımı ise 6 Nisan çarşamba günü bağcılar spor salonunda Emlakbank takımı ile saat 19:30 da karşılaşacak.

Yorumlar kapatıldı.