İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

VOLEYBOL:

Geçtiğimiz cuma günü Voleybol federasyonu başkanı Prof. Hüsnü Can ın daveti ile Ankara da gerçekleşen 2005-2006 sezonu Türkiye 1. ligi ile ilgili toplantı sonunda Şişli kulübü adına toplantıya katılan Karun Kovan lig kuruluna seçildi.

2005-2006 sezonunda oynanacak olan Türkiye 1. liginin statüsü,yabancı oyuncu sayısı,Tv yayınları,maçların programlanması Lig kurulu tarafından yapılacak.Lig kurulu ilk toplantısını 29 Mart salı günü saat 14:00 de Olimpiyatevinde yapacak.Voleybol federasyonu başkanı Hüsnü Canın isteği ile lig kuruluna seçilen Karun Kovan ın yanında Türkiye 1. liginde gelecek sezon oynayacak erkek ve bayan toplam 40 takımdan 4 Istanbul takımı (Eczacıbaşı,Güneş Sigorta,Fenerbahçe,Şişli), 4 Ankara takımı, 2 izmir ve 2 Anadolu takımı temsilcisi bulunuyor.

Bayan voleybol takımı geçen pazar oynadığı maçta Gaziantep Şahinbey belediyesi takımına 3-0 yenildi.

Şişli: Serpil x, Olga xx, Demet x, Pınar x, Rossana xx, Oxana xx (Filiz xx,Maral x, )

Gaziantep Şahinbey Belediyesi: Nisa xxx, Vasic xx, Sevil xx, Yaneva xx, Gülcan xx, Nursel xx (Başak xx)

Setler: 16-25, 23-25, 16-25

Süre: 60 Dakika (18, 23, 19)

Bayan voleybol takımı haftasonunda Fenerbahçe takımı ile zorlu bir maça çıkacak.Maç pazar günü saat 17:00 de burhan felek spor salonunda oynanacak ve FB. TV. den naklen yayınlanacak.

Şişli bayan takımı voleybol federasyonunun isteği ile yıldız bayan milli takımı ile cuma günü burhan felek spor salonunda 18:00 de hazırlık maçı oynayacak.

Erkek voleybol takımı da haftayı mağlubiyet ile kapatmasına karşın 5. sıradaki yerini korudu.Konya meram belediyesi takımı ile karşılaşan erkek takım ilk seti almasına rağmen sonraki 3 seti kaybederek maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.Erkek voleybolcular haftasonunda İzmir deplasmanında Havagücü takımı ile karşılaşacak.

BASKETBOL:

A erkek basketbol takım 26 mart cumartesi günü saat 18:00 de bayrampaşa spor salonunda lig lideri Kadıköy belediyesi takımı ile karşılaşacak.

Genç erkek basketbol takımı ise grupta yaptığı 9. maçtan da galip ayrılarak 9 galibiyetle liderliğini devam ettiriyor.Şişli genç takımı son maçında bahçelievler takımını 60-36 yendi.

Yıldız erkek takımı da grubundaki 2. maçını da kazanarak namağlup olarak liderliğe yükseldi.Grubun en güçlü takımı olarak gösterilen Istanbulspor takımını 69-57 yenen yıldız takımda Burak Seçkin 32 sayı atarken Tami Kapusuz da 17 sayı attı ve galibiyette büyük rol oynadılar.

Minikler Burger King turnuvasında cumartesi günü saat 17:00 de İstekspor takımı ile çok önemli bir maça çıkacak olan minik basketbolcularda ise hedef galibiyet.4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile İstekspor takımı ile birlikte grupta ilk 2 sırada bulunan Şişli minikleri maçı kazanmaları durumunda final grubuna çıkmayı garantiliyecek.

Yorumlar kapatıldı.