İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ülkücüler´den misyonerlere tepki

Muş Ülkü Ocakları Başkanı Turhan Sur, “Gelecekte ezan sesi yerine çan sesi duymak istemeyen her vatandaş, misyonerlik faaliyetlerine karşı duyarlı olmalıdır” dedi.

Belediye Meydanı’nda saat 12.30’da, ‘Misyonerlik’ faaliyetlerine karşı düzenlenen basın açıklamasını Muş Ülkü Ocakları Başkanı Turhan Sur okudu.

Sur, açıklamasında, karanlık güçlerin ülkeyi kuşatmaya çalıştığını söylediş. Sur, şöyle devam etti:

“Karanlık güç odakları açık niyet ve amaçlarını öylesine baskın bir şekilde uygulamaya başladılar ki; bu baskı milletimizi her alanda kuşatma altına almış ve sosyal yaşamını adeta tehdit eder hale gelmiştir. Müteahhitlik adına araziler, pazarcılık adına tezgahlar, ticaret adına evler, dükkanlar satın alınmış, özgürlük adına sokaklar, köy toprakları işgal edilmiş, kilise evler açılmış, hoşgörü adına insanlarımıza özellikle geleceğimizin teminatı gençlerimize, okullara kadar inerek İncil dağıtılmıştır.

Misyonerlik faaliyetleri çok iyi bilindiği üzere, batının esas amacı olan ve fırsat bulduğu her zeminde tarihte sekiz sefer uygulamaya koyduğu Haçlı Seferleri düşüncesinin silah uygulamaya koyduğu dokuzuncu parçasıdır. Her şeyden önce uyanık olmalıyız. Bize karşı girişilen bu alçakça, sinsice faaliyetlere karşılık vermeliyiz. Karşılık göstermeye hazırlıklı olmalıyız”

Yarım saat süren basın açıklamasına katılan yaklaşık 50 kişi olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorumlar kapatıldı.