İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AZG:RAFAYEL ŞAHMURATYAN TOLYATİ’DSE ÖLDÜRÜLDÜ

1952 doğumlu “Armenia-Lada” Firmasının başkanı işadamı Rafayel Areni Şahmuratyan, geçen Cumartesi günü, Rusya Fed.’nun Tolyati kentinde, henüz bariz olmaayan koşullarda çldürüldü. AZG okuyucularına 2004 yılı Mayıs’ında R. Şahmuratyan’a yönelik Erivan’da bir suikast teşebbüsü yapıldığını hatırlatalım. Şahmuratyan bir mucize eseri bu suikastten yaralı olarak kurtulmuştu.

Medaimax Ajansına telefonla açıklamada bulunan RF Samara eyaleti İç İşleri Bl. Basın Hizmetleri sortumlusu Aleksey Krovin, 6 Şubat saat 14:45’te Tolyati kenti Komsomol Bölgesi Magistralnaya Sokağı yol kenarında, kafasından darbe almış şekilde,1952 doğumlu bir erkek cesedi bulduklarını ifade etti, konuya ilişkin soruşturma yürütüldüğünü de kaydeden Krovin, soruşturmanın selameti için daha fazla açıklamada bulunmaktan kaçındı.

“Armenia-Lada” firmasının Rusya’dan Ermenistan’a “Vaz” ve “Gaz” marka binek otomobil ithal eden en büyük firma olduğunu vurgulayalım. Şahmuratyan’a ait firmalar Ermenistan’a “Pejo”, “Reno” ve “Nissan” marka binek otomobiller de ithal ettmekteydiler.

Yorumlar kapatıldı.