İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenilerden adım adım 3 T hareketi

Ermenistan Dışişleri Bakanı Vardan Oskanyan”ın, bu yıl içinde Ermenistan”ın sözde soykırımının 90.yıl dönümünü kutlayacaklarını ve soykırımı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul gündemine alınması için girişimlerde bulunacakları yönündeki açıklamasını değerlendiren MHP Kars İl Başkanı Oktay Aktaş, “Türk olmak bir onurdur.

Her defasında Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef alan, toprak talep eden bir devletçilikle nasıl dost olunur” dedi. Hiç bir tepki yok Ermenistan Hükümeti”nin soykırımla ilgili girişimlerinde başarılı olması halinde Türkiye ve Kars”ın sürekli gündemde olacağını savunan MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, Ermenistan ve diyasporasının ”3 T” üzerine kurulduğunu belirterek, bu ”3 T”nin ise ”Tanıma, Toprak, Tazminat” olduğunu söyledi.

Hükümeti de eleştiren Aktaş, “ermeniler bu kadar sitemli politikalar takip ederken ve adım adım ”3 T”yi gerçekleştireceğiz derken başbakan, İngiltere”de ”Ermenistan”la her türlü anlaşmaya varız” dedi ve yine başbakan İstanbul”da Ermeni Müzesi”nin açılışına katılıyor sadece batı alemine şirin görünmek için milli devleti yok sayarak her türlü tavizi veriyor.

Maalesef hükümetimizin milli konularda hiçbir tepkisi yoktur”diye konuştu. Ermeni meselesinin sadece Ermeniler”in hareketi olarak gündeme gelmediğini hatırlatan Aktaş, bugüne kadar Rusya”nın, İngiltere”nin, Fransa”nın, Almanya”nın, Yunanistan”ın ve ABD”nin desteklemediği hiçbir Ermeni hareketinin olmadığını vurguladı.

Yorumlar kapatıldı.