İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KARABAĞ GAZETECİLER BİRLİĞİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Karabağ Gazeteciler Birliğinin bu yıl ikincisi düzenlenen ve geçen yıl 3 kategoride bu yıl ise “Askeri konularda en iyi haber” başlığının eklenmesiyle 4 katogoride düzenlenen yarışmanın sonuçları belli oldu.

Yarışma Komisyonu, “Altın kalem” ödülünü; Şulşi’nin sorunları ve ücret artışları sebebiyle ortaya çıkan durumu en iyi şekilde aydınlatmasından ötürü TV muhabiri Norek Gasparyan’a, “En iyi siyasi analiz” kategorisinde “Şto Delıts” gazetesi editörü Murad Petrosyan’a, gazetedeki siyasi analizlerinden ötürü, “Askeri temalarla en iyi haber” ödülü, Ordu hayatını aydınlatan yazı dizisi sebebiyle “Mardik” gazetesi muhabiri Mher Harutyunyan’a verildi. “En iyi araştırmacı gazetecilik” ödülü, kategorinin kıstaslarına uygn bir çalışma bulunamadığından kimseye verilmedi.

Dün Gazeteciler Birliğinde düzenlenen ödül töreninde, 2005 yılında düzenlenecek yarışmada, bir kategori daha eklenmesi öngörülürken, ödülleri sadece birey gazetecilerin değil, haber araçlarının da alabileceğinin olasılığı vurgulandı.

Kim Gabrielyan, Stepanakert

Yorumlar kapatıldı.