İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ALCATEL’DEN ARMENTEL’E 2 MİLYON YUROLUK TEŞHİZAT

Armentel Ermenistanda “rekabet koşullarında” çalışacak

Tanınmış Fransız Alcatel firmasının Ermenistan Ofisinden aldığımız bilgiye göre; Alcatel ve Armentel arasında Paris’te 2 milyon yuro değerinde bir sözleşme imzalandı. Sözleşme gereği Alcatel Armentel’e, Stepanavan ve Gümrü kentlerinde kullanılmak üzere, son nesil telefon destek sistemleri sağlayacak. Bölge halkının genişletilmiş telekominikasyo hizmetlerinden faydalanmalarına yönelik bu projenin 2005 yılında tamamlanması öngörülmekte.

Sözleşme imza töreninde Armentel Baş İcra md. Vasileos Fetis, Armentel’in yakın gelecekte, Ermenistan pazarında “rekabet koşullarında” çalışmaya hazır olduğunu, Alcatel’in ilerde yapılacak genişleme ve yeniden düzenleme çalışmalarında, telekominikasyon düzenek ve teçhizatları sağlayan firmalardan biri olacağını ifade etti.

Alcatel firması Telefon Düzenekleri Bölge Bşk. Yard. Jerar Ter-Hakobyan, ilgili sözleşmeyle Armentel’le işbirliğinde yeni bir dönem açıldığını ve Alcatel’in deneyim ve çözümleriyle Ermenistan telekominikasyon pazarının genişlemesine destek olmaya gayret edeceğini beliertti.

A.M.

Yorumlar kapatıldı.