İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Spor Klubünden Haberler…

VOLEYBOL.

Şişli bayan voleybol takımı 2004-2005 sezonu hazırlıklarını haftada 6 gün çift antremanla sürdürüyor.Voleybol takımının yeni transferi Brezilyalı Rosana Baroso De souza da Istanbula gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

Şişli bayan takımı ilk antreman maçını 10 Eylül cuma günü Fulya da Beşiktaş takımı ile yapacak.13 Eylül pazartesi günü de Emlakbankası takımı ile 2. Hazırlık maçını yapacak olan takım,28-29-30 Eylül günlerinde ise Merhum Deniz Esinduy anısına yapılacak olan 4 lü turnuvada F.Bahçe,Beşiktaş,ve Emlak bankası takımları ile karşılaşacak.Son olarak 8-9-10 Ekim tarihlerinde Sakız adasında düzenlenecek olan uluslararası bir turnuvaya Şişli bayan takımı davet edildi.Lig maçları ise 13 Ekim çarşamba günü başlayacak.Kombine bilet satışı ise başladı ,kombine bilet alarak hem takımı desteklemek hem de kulübe katkıda bulunmak için kulüp yönetimi ile irtibata geçilmesi gerekiyor.

Bu sene Türkiye 2. Deplasmanlı voleybol liginde mücadele edecek olan erkek takımı da antremanlara başladı.Lig maçları Kasım ayında başlayacak olan voleybolcular 12 takımın mücadele edeceği ligde ilk dört sıraya girmek için ter dökecek.

BASKETBOL:

Basketbol Erkek takımı bu sene de Türkiye 3. Ligi sayılan bölgesel ligde mücadele edecek.Antremanları 1 haftadır devam eden basketbol takımının 12 takımla ligdeki mücadelesi Ekim ayının son haftasında başlaması bekleniyor.

ALTYAPILAR:

Basketbol ve voleybol spor okullarındaki yaz dönemi 160 öğrencinin katılımıyla Kınalıada da sona erdi.Kış dönemi çalışmaları25-26 Eylül tarihlerinde başlayacak.

Altyapı takımları da 18 Eylülde başlayacak olan yeni sezon öncesinde çalışmalarına 1 aydan beri sıkı şekilde devam ediyor.Basketbol da genç,yıldız,küçük takımlar voleybolda bayanlarda genç,yıldız,küçük ve voleybol erkeklerde gençve yıldız takımlarda toplam 8 kategoride yaklaşık 100 civarında sezon boyunca maç yapacak olan takımların maçları Nisan ayının sonuna kadar devam edecek.

SATRANÇ:

25-26 Eylül tarihlerinde geleneksel hale gelen kış spor okulları başalyacak.

ATLETİZM:

Şişli yönetim kurulunun aldığı kararla cemaatimizin yetenekli gençlerine spor yaptırmak amacı ile atletizm şubesi kurularak çalışmalara başlandı.Hakan Günartan yönetiminde okullarımızdan 13 öğrenci ile başlatılan Atletizm çalışmalarının daha da büyüyerek devam edeceğine inanılıyor

Yorumlar kapatıldı.