İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erdoğan, Tatvan’a fabrika kuran işadamı Efrim Bağ’ı övdü

Başbakan Erdoğan, Bitlis’teki temasları çerçevesinde işadamı Efrim Bağ tarafından yaptırılan ve yapı malzemesi üreten fabrikanın da açılışını yaptı.

Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, Efrim Bağ’ı “Gerçekten cesur ve anlamlı bir adım.” sözleriyle övdü. AK Parti’nin ”3 Kasım’da yola çıktığında kim bu ülkede taş üstüne taş koyarsa başımızın üzerinde yeri var.” dediğini hatırlatan Erdoğan, işsizlik sorununun yatırımlarla ortadan kalkacağını kaydetti. İhracata dayalı bir ekonomik anlayışa sahip olduklarının altını çizen Erdoğan, Nemrut Bims Fabrikası’nda üretilen malzemenin Irak’a da gönderildiğini anlattı. Erdoğan, ”İnşallah oradaki sıkıntılar da aşılır ve bir an önce Türkiye’den Irak’a olan ihracatın boyutu da her geçen gün artarak devam eder.” temennisinde bulundu.

Erdoğan, Nurullah Eren Anadolu Öğretmen Lisesi’nin açılışında ise öğrencilere şu nasihatte bulundu: “Ben, sizden dört kelime istiyorum. Birincisi iyi okuyun. Okuduğunu iyi düşün. O da yetmiyor. Düşündüğünü iyi uygula. Dördüncüsü neticelendir. İşte o, başarıyı getirir. Yani oku, düşün, uygula, neticelendir. Bunlar başarının dört sırrı. Bunun biri olmazsa, başarı da olmaz.” Tatvan, Zaman

Yorumlar kapatıldı.