İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ERMENİSTAN ÜRÜNLERİ BÜKREŞ ULUSLARARASI FUARINDA

1-6 haziran tarihlerinde “Kitle Tüketim Ürünleri” başlıklı TIBCO-2004 Fuarı Romanya’nın başkenti Bükreşte gerçekleşti. Ermenistan ekonomisinin farklı dallarından 10 firma,Fuara Ermenistan için ayrılan bölümde ürünlerini sergilediler.

Ermenistan Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİD), Romanya’daki Ermenistan elçiliği’nin bildirdiğinne göre ESİD’’n gayretleriyle Romanya ve Bükreş Ticaret ve sanayi odasi Romexpo Merkezinde Ermenistan’a ücretsiz 50m2 fuar alanı tahsis edildi. Ermenistan seksiyonunda; Kuyumculuk alaninda (Erm. Kuyumculuk fabrikası), Taş Geliştirme (Erm. Taş Üretim ve İhraç blğ.), Gıda sektöründen (Erivan konyak fabrikası, “Yevroterm”, “Tamara”, “Fero”, “Grand Tobaco”, “Sigaron”, “Atenk”) ve Almast firması (Elmastan diskler ve toz) katıldılar.

Ermenistan fuar alanının ilk bölümünde Ermenistan tanıtımına yönelik faaliyetler yapıldı. Burada Ermenistan’ın bayrağı, forsu, haritası ve ülkeye ilişkin bir dizi bilgi yer almaktaydı.

Ermenistan-Romanya işbirliğinin temelleri, 2003 yılı Kasımında Ermenistan cumhurbaşkanının ülkeye yaptığı ziyaret ve ziyaret çerçevesinde yapılan Ermeni-Romen İş Konseyi toplantısıyla atıldı.

Ara Mardirosyan /kısaltıldı/

Yorumlar kapatıldı.