İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: CHARLES AZNAVOUR, ERMENİSTAN’A İNSANİ YARDIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEK

Dünyaca ünlü şarkıcı Charles Aznavour evvelki gün Berlin’de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ermenistan’a insani yardım faaliyetlerine devam edeceğini söyledi.

Alman basınının yaptığı açıklamaya göre Aznavour, 18 Martta Almanya’nın Münhen, Ştutgart, Berlin ve maynts kentlerinde konserler verecek. Aznavour konserlerinde yeni albümü “J Voyage”ı tanıtacak. Aznavour’un bu albümünde kızı Seda Aznavour’la beraber söylediği şarkılar da mevcut. 80 yaşındaki Aznavour, 50 yıllık devamlı sahne hayatına rağmen hiç yorulmuşa benzemiyor. Bugüne kadar 750’den fazla şarkı yazan Aznavour bugün bile birsürü yeni fikirlere sahip olduğunu ifade ediyor.

Genç kalmasının sırrının “iyimserlik ve yaşama sanatından”kaynaklandığını söyleyen Aznavour, şarkı söylemekten arta kalan zamanlarında, zevkle sahnede oynadığını da ifade etti. Halen Sting ve Ricky Martin’le ortak albüm hazırlığı içinde olan Aznavour, Alman tanınmış rock müzisyen Herbert Grenmayer’le de ortak ses kayıtlarında bulunmakta. Nisan ortasında dünyanın 40 kentine turneye çıkacak olan Aznavour’un ilk durağı, Paris Kongre sarayı’ndaki konserle başlayacak.

Yorumlar kapatıldı.