İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: ABD ELÇİ YARD. VIVIAN WOCER, ERMENİSTAN VATANDAŞLARIYLA INTERNET ORTAMINDA, TOPLUMDA KADININ YERİNİN YÜKSELTİLMESİ MESELESİNİ DEĞERLENDİRECEK

IREX, 9 mart saat 15:00’de,Uluslararası Kadınlar Günü’ne yönelik olarak bir Internet Chat gerçekleştirecek. Etkinlik IREX tarafından “Internet uygunluk ve öğretim” programı (IATP) çerçevesinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe STÖ’lerin bayan öncüleri, toplumun diğer üyeleri, kadın haklarını savunan ve kadınlar için daha fazla iş olanağı yaratılması taraftarları katılacaklar. Katılımcılar; ABD ve Ermenistan’da, toplumda kadının yerinin yükseltilmesine ilişkin sorularını ABD elçi yard. Bn. Vivian Wocer’e yöneltebilecekler.

Bn Wocer, ABD diplomatik hizmetler temsilcisi olarak, uluslararsı büyük deneyime sahiptir. Bölgede bağların geliştirilmesi çalışmalarına, kredi programlarının denetimi ve yeni programların Fas, Haiti, Tunus, Kazakistan, Tacikistan, Türkmenistan ve şimdi de Ermenistan’da geliştirilmesi çalışmalarında bulunmaktadır.

IATP programı ABD Devlet Sekreterliği Eğitim ve Kültür Meseleleri Ofisi’nce finanse edilmekte ve IREX tarafından gerçekleştirilmektedir.

IATP programı ayrıntılarına ilişkin olarak, koordinatör Anna Arakelyan’ın (arakelyana@irex.am) veya Tekeyan Merkez, Erivan, Hancyan 50, Tel (3741) 57-58-23, Fax : (3741) 57-16-31, E-post: irex@irex.am, http://iatp.irex.am adreslerine başvurabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.