İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: SOSYAL GÜVENLİK KARTLARINDAN SONRA CHIP’LENMİŞ ERMENİLER OLACAĞIZ

İnsanların numaralanmasına karşı mücadele ülkemizde 1999 yılında başladı, 2002 yılı Ocağında aktifleşti. Bu yılın başında, “İnsanların numaralanmasına karşı” Birlik, Ermenistan Hükümeti’nin kabul ettiği “Sosyal Güvenlik Kartlarına İlişkin” yasayı, bireysel kodlarla aynı olduğu yolundaki açıklaması konunuyu tekrar gündeme getirdi. Kilise, devlet ve ulusal güvenlik açısından kabul edilemez, anayasanın delinmesi, insan haklarının ayaklar altına alınması ve ahlaki açıdan da kabul edilemez bir durum bu.

Yasanın 1 Haziran’dan itibaren yürürlüğe girecek. Ancak Birliğin üyeleri “şeytan” a karşı mücadelede, toplumun desteğini alma yolunda umutlarını kaybetmiş değiller. Dün Yazarlar Birliği Küçük Salonu’nda yapılan basın toplantısında, sosyal güvenlik kartları görüntüsü altında ülke ve toplumun köleleştirildiği yolunda açıklamalar yapıldı.

Haçik Stamboltsyan; yasanın, anayasal ihlallerle kabul edildiğini ve yasayı kabul etmiyenlerin emekli aylığı bile alamıyacağını söyledi. Ağvan Vartanyan bugünlerde yasanın ikinci aşamasının uygulamaya gireceğini, bu aşamada insanların alınlarına veya vücutlarının herhangi bir yerine çip yerleştirileceğinin öngörüldüğünü ve hükümetin bunun için 9 milyon dolar edindiğini belirtmişti. Ermenistan’da Bolşevik totaliter gömlek böylece globalist gömlekle değişmiş oluyor. “Biz hayvan değiliz ki bizi numaralasınlar” diyen Stamboltsyan, Ermenistan’ın Almanya ve Japonya’ya benzemek istediğini, zira yasanın orada kabul edilmediğini kaydetti.

Uzun yıllar Amerika’da yaşamış, “Ermenistan Anti-Globalist Birlik”in (EAGB) Başkanı Ardaşes Hovhannisyan, yasayı ilk kabul eden ülke olan ABD’de insanların robotlar şeklinde yaşadığını söyledi.

Yasa BDT ülkeleri rasında Ermenistan ve Kazakistan’da tam kapsamıyla uygulama yolunda. Ukrayna’da ise toplum ve kilisenin tepkisi üzerine, yasanın kabulünün zorunluluğu ortadan kalkmış durumda.

EAGB ülkede yasayı kabul etmeyen 4000 kişinin imzasını toplamış durumdu. Hedefse 5000 imza. Stamboltsyan, kilisenin bu sefer konuya müdahale edeceği yönünde umudu olduğunu ifade etti.

Ruzan Boğosyan

Yorumlar kapatıldı.