İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

nethaber: Ermeni soykırımına karşı çıkan siteye Ermeni hackerlar saldırdı

Ermeniler’in, sanal ortama taşıdıkları çirkin saldırıları karşısında, Cumhuriyet Savcılığı ve Gaziantep polisi harekete geçerek e-postaların nereden atıldığı konusunda önemli ipuçlarına ulaştı. Ermeni TV sitesini 3 yıl önce hayata geçiren Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ahmet Arslan, gen biliminde Türkiye’nin sayılı bilim adamları arasında yer alıyor. Prof. Dr. Arslan, sitede tarihi ve bilimsel belgeleri ortaya koyduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Ermeniler’in yüzde 100 Türk olduğunu dile getirdim. Siteye gelen e-postalara da mümkün olduğu ölçüde cevaplar verdim. Ayrıca, Fransa, İngiltere ve ABD senatolarına yaptığımız çalışmaları taşıdık. Ermeniler, bundan iyice rahatsız olmaya başladı. Tehdit ve çirkin saldırılara geçtiler. Irak’ı kontrol altına aldıklarını, yakında tüm İslam ülkelerinin kontrolleri altına gireceklerini attıkları e-postalarla dile getirdiler. Türk olduklarını kabul etmiyorlardı. Ben de ’60 tane kan örneği gönderin, 2 sene içinde sizin Türk olup olmadığınızı ispatlayayım’ dedim.” Ahmet Arslan, çaresiz kalan Ermeniler’in, siteyi lekeme faaliyetleri içine girdiklerini kaydederek, “Ermeni veya Kürt meselesi, AB veya ABD’nin Türkiye’ye yaptığı bir yaptırımdır. Ne zaman Türkiye ile ilişikleri aksamaya ve bozulmaya başlasa bu iki sorunu gündeme taşıyorlar. İngilizler’e, Türkiye üzerinden Irak’a geçişlerine izin vermedik diye, hemen BBC televizyonunda Ermenileri anlatan ‘Halkları Çiğnenen Millet’ adlı bir program yayınlamaya başladılar. Bu programa çıkıp, gerçekleri dile getirmek istedim. Bana cevap bile vermediler. Kanada, 24 Nisan tarihini sözde Soykırım Günü ilan ederken, 25 Nisan tarihinde Ermeniler’in onbinlerce Türk’ü nasıl katlettiğini görmezlikten geliyor” dedi.

Ermeniler’in, kendi yazılarında ve iddialarında bile yalanlar bulduğunu ifade eden Arslan, “Van’da yaptıkları katliamı kendileri bile itiraf etti. İnsanlık dışı katliamın fotoğraflarını yayınladığımda, ölenlerin Ermeni olduğunu söyleme cüretinde bulundular” diye konuştu.

Prof. Dr. Ahmet Arslan, siteye yapılan çirkin işgalin Türkiye üzerinden yurtdışından IP alınarak ve özellikle Rize Hemşin üzerinden gerçekleştiğini belirterek, “Artık bu tip çirkinlikler ve suçlar karşısında devlet çok ağır cezalar getirmek zorundadır” dedi.

Ermeni TV adlı internet sitesine yapılan çirkin saldırılar her geçen gün daha da artarken, sitenin saldırılardan kurtulması için yeni bir çalışma yapılacağı belirtildi.

Yorumlar kapatıldı.