İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli 3 – Şanlıurfa Gençlikspor 0

Şişli bayan voleybol takımı ligdeki 5. maçında Şanlıurfa gençlikspor takımını deplasmanda 3-0 yendi.Şanlıurfa daki maçta salonu tamamen dolduran(1200 kişi) rakıp takım seyircilerinin yoğun , kışkırtıcı ve tacizkar tezarühatlarına rağmen
maça çok iyi başlayan Şişli bayanları ilk seti 25-20 alarak 1-0 öne geçti.İkinci sette de üstün oyununu sürdüren ve seti 25-22 kazanan takım 3. sette salonun elektriğinin kasten kesilmesi ve oyunun soğuması nedeniye geriye düşmesine rağmen seti 25-23 maçı da 3-0 kazanarak ligde 10. sıraya yükseldi.maçtan sonra polis eskortu ile Urfa dan çıkarılan Şişli bayanları akşam geç saatlerde Gaziantep üzerinden uçakla Istanbula döndüler.

Şişli bayan takımı ligdeki 6. maçını Ankara da 17 Aralık çarşamba günü Ted kolejliler takımı ile saat 15:00 de yapacak.
7. maç ise 20 Aralık cumartesi günü saat 12:00 de burhan felek salonunda Ankara Numune hastanesi takımı ile oynanacak.Bu maçtan sonra Azerbeycan da yapılacak olan olimpiyat elemeleri nedeniyle lige 1 ay ara verilecek.

Fotomaç gazetesi voleybol panorama da (sayfa 11) Şişli bayan voleybol takımı haftanın takımı seçilmiştir.


Jeyan Erben—- haftanın antrenörü

Vesna Jeliç ve Miroslava Griban haftanın karmasında yer alırken yine takımımızın Liberosu Filiz Kocaman da en iyi libero seçilmiştir.
Takım resmimizin de yer aldığı panorama SABAH gazetesinde tekrar yayınlanacaktır

Yorumlar kapatıldı.