İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: “INTERNATIONAL MASIS TABAK”IN “ARARAT-73” YILDÖNÜMÜNE ÖZGÜN ARMAĞANI

“Agrobiznıs Gelişim Merkezi”nin organize ettiği “Armprodexpo-2003” fuarını dün Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan ziyaret etti. Sergi katılımcısı firmalar arasında, 2001 yılında kurulmuş olan “International Masis Tabak” Tütün firması da yer alıyor. Firmayı ise ermenistan’ın tütün konusundaki en yetenekliş uzmanlarından biri ve aynı zamanda milletvekili Mikayel Vartanyan yönetiyor. Kısa sürede Ermenistan piyasasında özgün bir yer kapan Masis Tabak, ürettiği sigar ve sigaraları yurt dışına da ihrac diyor.

Fuarda yer alan 25 çeşit ürün yanında, Masis Tabak; “Ararat-73” yıldönümü sigarasıyla dikkatleri çekti. Bilindiği gibi Erivan’ın Ararat futbol takımı bundan 30 yıl önce SSCB Futbol şampiyonu olmuştu. 24 Ekim’de Hrazdan Futbol sahasında büyük bir törenle kutlanacak olan yıldönümüne hem sponsorluk hem de sınırlı sayıda ürettiği “Ararat-73” sigarasıyla katkıda bulunuyor Masis Tabak.

Firma çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada Mikayel Vartanyan, firmanın Ermenistan’da sabit bir pazara sahip olduğunu, ürünlerinin yurt dışına ihraç edildiğini, doğru fiyat politikası izlenmesi durumunda yurt dışı Pazar paylarını büyütebileceklerini, halihazırda 25 çeşit ürün tüketilen yurt içinde çeşidin 50’ye çıkarılacağını da belirtti.

Daha önce teknolojiden ötürü Ermenistan’da sigar üretilmezken bugün sigar üretildiğini, üretime katılacak 2 yeni üretim hattıyla yıl sonuna kadar 50 çeşit ürün hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Ararat-73 sigarası, üzerinde Ararat Futbolcularının resimlerini kapsamakla beraber, Ararat sigarasının aynısı ve aynı fiyarttan satılacak. Futbolseverlerin bu sigaralara büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar kapatıldı.