İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: ŞERİF, ERMENİ KARŞITI PROPADANDADA ROL OYNAMASINDAN ÖTÜRÜ MİLLETVEKİLİNİ UYARDI

Los Angelos şerifi Leroy Bagan, Milletvekili David Port’a “TrackNet” Tv şovundaki sahnelerden birinde ermeni karşıtı senaryoyu yazmasından ötürü eleştiri mektubu yollayacağını, 28 Eylül’de Glendale Ermeni televizyonu programında yaptığı açıklamada söyledi.

Amerikan ABC ve USA Televizyon Netvörkleri son aylarda 2 kez “BrakeNet” programında, genel olarak ermeniler hakkında “vahşiler”, “gangsterler” gibi aşağılayıcı tabirler kullanmışlardı. Konuya ilişkin 20 ağustos’ta bilgilendirilen şerif, konuyu hukukçuların incelediğini söylemişti.

28 Eylül’de, ABC TV LIVE programı sunucusu Vrej Ağacanyan’la yaptığı röportaj esnasında canlı telefon bağlantılarını da cevaplayan Şerif, “DrackNet”e ilişkin bugüne kadar neden bir açıklama yapılmadığına ilişkin soruya, ilişkin milletvekilinin konumunu kötüye kullanarak “DrackNet” tipi programları desteklediğini, demokratik bir ulus olarak herkesin söz söyleme özgürlüğü olduğunu ve bunu engelleyemiyeceklerini ancak “ermeni mafyası” gibi kelimelerin kullanılmasının Amerikan Ermeni toplumuna zarar verebileceğini söyledi.

Harut Sasunyan, California Qourier

Yorumlar kapatıldı.