İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: PANARMENIAN EXPO-2003 22 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Başbakanlığın 2 Mayıs ve 201a sayılı kararıyla 22-24 Eylül 2003’te I. Ermenistan-Diaspora İş Kongresi-Fuarı yapılacak. Hükümet üyelerinden oluşan Müsteşarlıklararsı Komisyon kararıyla, Kongre çerçevesinde ilk olarak tüm ermenileri kapsayan, Ticaret ve sanayi Odası’nın (TSO) düzenlediği, “PANARMENIAN EXPO-2003” fuarı yapılacak.

Dün yapılan basın toplantısında, TSO Bşk. Yrd. Antranik Aleksanyan, İcra Md. Samvel Hovagimyan, başdanışman Ara Vartanyan ve Kısım Md. Anna Hagopyan, Garen Demirciyan merkez’de ilk defa yapılacak olan fuarda on-line internet bağı kurulacağını, tüm katılımcı firmaların 1-5 dak.’lık kendilerini ve ürünlerini tanıtıcı programlar yapılacağını söylediler. TSO ve Arminco arsında paralel kurulacak 100 Mbit’lik internet bağlantısıyla, tüm fuar etkinlikleri internetten izlenebilecek. Şu anda ABD ile doğrudan bağlantı kurulabilmesi amacıyla görüşmeler devam ediyor. Sistem için kurulacak tüm teçhizat, Karen Demirciyan Merkezi’nde bırakılacak.

Fuara katılım için başvuran 100’den fazla firma arasında; Nairit, Aştarak gat, Bizon, Mars, Hovnanian International, Djermuk Group, masis vd bulunuyor.

Fuara katılım için başvurular 15 Eylül’e kadar kabul edilecek olup, katılımcı firmalar hakkında bir kitapçık yayımlanacak. Fuar için 2000 civarında Diaspora’dan işadamı davet edildi.

Marieda Magaryan

Yorumlar kapatıldı.