İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli´den Haberler

Bilindiği gibi önümüzdeki sezon Türkiye 1. bayanlar voleybol liginde oynayacak olan Şişli takımı ile ilgili sponsorluk ve transfer çalışmaları devam ediyor.

Şimdiye kadar 4 firma ile forma reklamı anlaşması yapmış ve 20 nin üzerinde firma ile görüşmeler devam ediyor,4 reklam daha bulunduğu takdirde hiçbir sorun kalmayacak gibi görünüyor.

Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren kombine bilet satışına başlanacak, sezon içinde ev sahibi olduğu 15 maçı kapsayacak olan bileti alan herkes hem kulübe destek olacak hem de 1. ligdeki takımımızı desteklerken zevkli anlar yaşayacak.

Kombine biletlerin fiyatı 150.000.000 Tl.olup alan herkes ŞİŞLİ FAN CLUB üyesi olacak.Bütün okullarımıza öğrencilere dağıtılmak üzere 5- 10 arası(okullarımızın öğrenci kapasitesine göre) hediye kombine dağıtılacak.Okullarımıza dağıtılacak biletleri gençlerin spora yatkınlıklarına ve eğitimdeki başarılarına göre dağıtılmak üzere okul müdürlerine tahsis edeceğiz.

Kombine bilet dağıtımını üstlenmek isteyen olursa Şişli kulübü ile temasa geçebilirler.

TRANSFER

Şişli bayan voleybol takımı Ukranya milli takımını 41 kere giymiş olan Oxana Pesternak ı transfer etti.

Geçen hafta Istanbul da bulunan ve deneme antremanlarına çıkarılan 26 yaşındaki sporcunun eşi ise Ermeni asıllı Stam da aynı zamanda takımın masörlüğünü üstlenecek.

Oxana Salı günü sabah saat 9;30 da Istanbula tekrar gelerek hamahaygagan oyunlarına katılacak takım ile birlikte 2 antremana cıkacak ve bizimle birlikte 16-24 Ağustos tarihlerinde yapılacak 3.Hamahaygagan oyunları için Perşembe günü Erivan a gidecek kafileye katılacak

Yorumlar kapatıldı.