İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: DÜNYA’YA TANITIMDA İYİ BİR KARTVİZİT

Ermenistan’ın tanıtımı açısından önemli bir proje gerçekleştirildi. “Ipresario Productions” ve “Tatyana Travel” tarafından, Ermenistan Amerikan Üniversitesi Bussiness Merk. “Erivan Kenti Virtual Rehberi” (EKVR) bir kutlamayla tanıtıldı.

Erivan kent tarihi, tarihi ve kültürel değerler, devlet ve resmi hizmet kuruluşlarının hakkında bilgiler de içeren CD, Erivan hakkında gerekli bütün bilgileri içeren tam bir görsel ve sesli şölen.

İmpresario Prod. Firma md. Suren Tatevosyan, EKVR’nin, benzerlerine göre belli artıları olduğunu, enformasyonun 5 dilde (Ermenice, Rusça, İngilizce, Fransızca ve Almanca) verildiğini, CD’nin konduğu gibi otomatik çalıştığını vurguladı. Enformasyonun teşhirinde; test, ses, slide show, animasyon (virtual geziler için) ve (ilk defa Ermenistan’da) 360derece dönebilen, yatay ve dikey hareket edebilen panoramik frotograflar da kullanılmıştır. Macintosh ve IBM compatible olan CD, sahte kopyalamalara karşı korumalı ve ayrıca sokak isimlerini de içeren interaktif bir de haritaya sahip.

EKVR düşünce ve uygulaması, resmi bir talep ve dış destek olmadan, tamamıyla 1 yıl önce kurulmuş olan Impresario Prod. Tarafından gerçekleştirilmiştir. Firma; reklam ve sanat alnında, multimedya, grafik dizayn ve webdizayn projeler gerçekleştirmektedir.

CD; sadece yurtiçinde değil, yurt dışında da, ör. basıldığı Avusturya Sony DADS fabrikasında da yankı buldu. CD sadece turistit tanıtım açısından değil, ülkenin yurt dışı yatırımcılara daha iyi tanıtılması açısından da çok önemli. Yakın zamanda www.impresario-productions.com ve www.yerevanvirtualguide.com internet siteleri çalışmaya başlıyacaktır. Bu son site aracılığıyla CD’yi sipariş etmek de mümkün olacak.

S. Kaloyan

Yorumlar kapatıldı.