İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İNSANLARIN DOSTLUĞUNU İSTEYEN HERKESE BİR ÇAĞRIMIZ VAR

İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi’nin Irkçılık ve Ayrımcılığa Karşı Komisyonu, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e, MEB tarafından “Ermeni İddialarının Asılsız Olduğu”na dair Ermeni Okulları dahil tüm ilköğretim okullarına gönderilen genelgeyle ilgili olarak herkesi dilekçe göndermeye davet ediyor.

İNSANLARIN DOSTLUĞUNU İSTEYEN HERKESE BİR ÇAĞRIMIZ VAR:

Mılli Eğitim Bakanlığı Ermeni Okulları Dahil Butun İlköğretim Okullarından 30 Mayıs 2003 Tarihine Kadar “Ermeni İddialarının Asılsız Olduğu”Na Dair Konferans Düzenlemelerini Ve Bu Konuda Düzenlenecek Kompozisyon Yarışmasına Katılmaya Çağırıyor.
Çocuklarımızı Birbirine Düşman Etmelerine İzin Vermeyelim
Ermeni Çocukları Kendi Kimlikleri Aleyhine, Diğerlerini De Ermeniler Aleyhine Yazı Yazmaya Zorlanmasına İzin Vermeyelim.
Lobilere Karşı Çocuklarımızı Kullanmak Yerine Açık Tartışma Ortamı Talep Edelim.

Milli Eğitim Bakanlığına Çok Kısa Bir Faks/Elektronık Posta Mesajı Göndermeye Çağırıyoruz. Herkes Düşüncesini İstediği Gibi Dile Getirebileceği Gibi, Aşağıdaki İfadeyi De Kullanabilir.

Bakan’ın özel elektronik posta adresi:

Web: http://www.huseyincelik.net


E-posta : celik.huseyin@tbmm.gov.tr

İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi

Irkçılık ve Ayrımcılığa Karşı Komisyon


Dilekçe Örneği

Sn. Hüseyin Çelik

Milli Eğitim Bakanı

Ankara

İmzanızla yayınlanan, 14 nisan 2003 tarihli, ilköğretim ve orta öğretim okullarında “Ermeni iddialarının asılsız olduğu” temasını işleyen konferanslar düzenlenmesini isteyen ve tüm il ve ilçelerde orta öğretim öğrencilerinin katılabileceği “Birinci Dünya Savaşı’nda Ermeni İsyanı” konulu kompozisyon yarışmasının düzenleneceğini haber veren genelgenin acilen yürürlükten kaldırılması gerektiğine inanıyorum. Dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nce gönderilen ve 30 Mayıs 2003 tarihine kadar söz konusu konferansın düzenlendiğine ilişkin raporun kendilerine ulaştırılmasını talep eden yazısının da geçersiz olduğunun duyurulması da büyük önem taşımaktadır.

Çocuklarımız arasında düşmanlık tohumlarının ekilmesini istemiyorum. Uluslararası lobilere karşı çocuklarımızın araç olarak kullanılmamasını, onun yerine açık tartışma ortamının sağlanmasını istiyorum.

Saygılarımla,

Gönderilecek Adres

http://www.huseyincelik.net

celik.huseyin@tbmm.gov.tr

Yorumlar kapatıldı.