İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli galibiyetlere devam ediyor

Şişli’li bayanlar 300’e yakın seyircisinin yoğun desteği ile ilk yarıda da 3-1 yendiği Yalovaspor takımını çok üstün bir oyunla yenerek üst üste 13. galibiyetini aldı.

Maçtan önce Şişli kulübünün eski başkanlarından ve Türkiye Satranç federasyonu eski başkanı merhum Jirayr Ohanyan Çakır için saygı duruşunda bulunuldu.Şişli bayan takımı da kollarında siyah bantlarla sahaya çıkarak eski başkanlarını andılar.

Ayrıca maça gelen Yeşilköy ,Pangaltı,Feriköy,Sahakyan, derneği yöneticileri ve taraftarları takıma çiçek vererek onları motive ettiler ve tezarühatları ile salonu inlettiler.

Ligde 2 maçı kalan Şişli bayan voleybol takımı maçların sonucu ne olursa olsun 11-12-13 nisan tarihlerinde Karaman’da yapılacak olan 1. lige terfi maçlarına katılmayı garantilediler.

16 mart 2003 Pazar günü Kocaeli’nde Kocaeli Değirmendere takımı ile saat 13:00 de ve
19 mart 2003 Çarşamba günü saat 12:00 de İstanbul Burhan felek spor salonunda Aydın belediyespor ile karşılaşacak olan bayanlar lig maçlarını tamamlamış olacak.

Bunun yanında Şişli bayan voleybol takımının Türkiye kupası 1. turundaki rakibi 11 mart Salı günü saat 14:00 de Ankara’da yapılacak olan kura çekimi sonucu belli olacak.

Yorumlar kapatıldı.