İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

lraper: Müteveffa Patriğimiz Şınorhk Hazretleri Hakkındaki Anılar Kaleme Alınıyor

(Şınorhk Badriark Diyarbakır yolunda, 1977)

Patrik Mesrob II Hazretlerinin riyasetinde toplanan Patrik Şınorhk Hazretlerinin 90’ıncı Doğum Yıldönümü Kutlamaları Tertip Heyeti, 7-8-9 Mart 2003 tarihlerine rastlayan etkinlikle vesilesiyle bir anı kitabı yayınlama kararı aldı.

Kitabın Ermenice bölümünün editörlüğü görevini Makruhi Büyükhagopyan, Türkçe bölümünün editörlüğünü ise Anna Turay üstlendiler.

Yurtiçi ve yurtdıŞında bulunan aydınlarımızdan veya cemaat üyelerimizden dileyenler anılarını en geç 17 Şubat Pazartesi gününe kadar faksla +90 (212) 516-4833, elektronik posta yoluyla ise haybad@superonline.com adresine ilettikleri taktirde, yazılar editörler tarafından dikkate alınacaktır. 17 Şubat tarihinden sonraki yazılar zaman kısıtlı olduğu için kabul edilemeyecektir.

Editörler, gönderilecek yazıların A4 boyutunda 2-3 sayfayla sınırlı olmasını istemekle birlikte, daha uzun yazıları değerlendirebileceklerini açıkladılar.

Müteveffa Patrik hakkında anıları olanları, onun çalıŞmaları hakkında düsüncelerini belirtmek isteyenleri yayınlayacağımız kitaba katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Yayınlanacak kitap, Türkiye Ermenileri Patrikliği kitap dizisine ait olacaktır.

Yorumlar kapatıldı.