İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azg: ERMENİSTAN ULUSAL FUTBOL TAKIMI İSRAİL İLE KARŞILAŞACAK

12 Şubat, FİFA tarafından ulusal futbol takımların maç yapmalarını öngördüğü gündür.

Uzun bir süreden beri boşta bulunan Ermenistan Ulusal Futbol takımımızın Avrupa Şampiyonası yarışması öncesinde sahalara döneceği müjdesini veriyoruz.

Ermenistan Ulusal Futbol takımının teknik sorumlusu Aşot Manukyan’dan alınan bilgiye göre, A ve Genç ulusal takımlarımız 12 Şubatta İsrail’de futbol karşılaşmalarında bulunacak. Bu konuda iki ülkelerin Futbol Federasyonları arasnda anlaşmaya varıldı. Yol masraflarını, oyunun organize edilmesini ve maçın oynanması için tüm gerekli gideleri İsrail tarafı karşılayacak. Bundan başka Ermenistan Futbol Federasyonu İsraillilerden ülkedeki spor okullarına dağıtılmak üzere bin adet futbol topu da talep etti.

Ermenistan Futbol kafilesi İsrail’e 10 Şubatta çarter seferiyle gidecek.

İsrail’le gerçekleştirilecek ulusal karşılaşmalar için boş olan teknik direktörlük görevini Antranik Adamyan üstlenecek. Adamyan şuanda Ermenistan Ulusal Genç takımın teknik direktörü görevini yerine getirmektedir.

Bu arada Ermenistan Ulusal Futbol teknik direktörü arayışları da devam ediyor. Bunlar arasında Fransa’dan Henry Michel, Uruguay eski teknik direktörü Luis Kubilya, Panama eski teknik direktörü Mikhail Stoyçita, Romanyalı uzmanlar Mariuş Leketuş ve Viktor Pitsurge bulunuyor.

Yorumlar kapatıldı.