İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lraper: Dernek Yöneticileri Yeşilköy Kilisesi Salonunda Toplandı

17 Ocak Cuma akşamı, Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği’nin girişimiyle, İstanbul’daki tüm derneklerimizin yöneticileri bir araya geldi. 2003 yılında, birlikte ve daha başarılı etkinlikler gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen geceye tüm dernekler katıldı.

Yaklaşık yüz kişinin katılımıyla gerçekleşen yemekli toplantı, Yeşilköy Kilisesi’nin Patrik Karekin Kazancıyan Salonu’nda gerçekleşti.

Açış konuşmasıyla tüm katılanlara ‘hoş geldinizé diyen Yeşilköy Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Arev Cebeci, bu gibi toplantıların sürekli olmasını dileyerek, cemaatimiz gençlerini bir araya toplamanın önemini belirtti.

Daha sonra derneklerarası istişare grubundan Arto Pehlivanyan, Sahakyan Derneği’nden Sayat Dedeoğlu, Bezciyan Derneği’nden Asbed Boğosyan, Feriköy Derneği’nden Şnorhk Beşiktaşlıyan, Ortaköy Derneği’nden Aleksan Yoldaş, Mıhitaryan Derneği’nden Arsen Kovan, Getronagan Derneği’nden Kevork Simkeşyan, Surp Haç (Tıbrevank) Derneği’nden Avedis Dink, Dadyan Derneği’nden Kapriel Çakal, Karagözyan Derneği’nden Ekrem Yıldırım ve Vakıflıköy Derneği’nden Misak Hergel söz alarak birer konuşma yaptılar.

Yeşilköy Surp Stepanos Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hovhannes Garabetyan da söz alarak, bu toplantının kendi kiliseleri külliyesinde yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yorumlar kapatıldı.