İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lraper: Gençlerin Yılbaşı Partisi

Gençler, 31 Aralık 2002 akşamını geleneklere uygun olarak aileleri ile geçirdiler.

Saat 24:00’te aile üyeleriyle kucaklaştıktan ve dua ve temennilerle birbirlerine mutlu bir yıl diledikten sonra, gençlerden bazıları Kumkapı Surp Asdvadzadzin Patriklik Merkez Kilisesi’ni ziyaret ettiler ve 2003 yılının ilk mumlarını Yeni Yıl’ın hayırlı olması dilekleriyle yaktılar. Bazıları ise, İstanbul Ermenilerine özel bir geleneğe sadık kalarak 2003 yılının ilk dakikalarında işyerlerini ziyaret edip nar asarak veya işyerinin eşiğinde nar patlatarak Yeni Yıl’ın bereketli olmasını dilediler.

Gençlerin kendi aralarında düzenledikleri Yılbaşı Partisi’nin bu yılki mekanı ise Divan Oteli’nin salonuydu. 1 Ocak 2003 günü saat 00:30’da başlayan parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

300’ü aşkın genç Yılbaşı’nı hep birlikte kutlamanın, Yeni Yıla birlik ve beraberlik duygularıyla girmenin coşkusunu yaşadılar. Yapılan piyangoda, Fransa’nin Nice şehrinden tatil için İstanbul’da bulunan bir genç Discman kazandı. Bu güzel organizasyon Rupen ve Arda Mıhçıyan kardeşler, Kamer Toker ve arkadaşlarının özverili katkıları ile gerçekleşti.

Aşağıdaki resimlerde Yılbaşı Partisinden eğlenceli kareler görülüyor.

Yorumlar kapatıldı.