İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

OIA Los Angeles’da Kitap Günü

OIA Kultur Kolu, gecen Sali (12/11) aksami duzenledigi “Kitap Gunu” ile yeni merkezindeki ilk kulturel etkinligini gerceklestirdi.

Los Angeles’ta kurulu kitapcilar “Abril Bookstore” ve “Pokr Asia” (Norayr Daduryan), ruhani yayinlar ile Hrach M. Mamoukian, kendi yapitlari ile yazar Armen Dadur, Ermeni Minyatur Resimler ile “Royal Design Connection”- George G. Balian, Istanbul’da Arsen Yarman tarafindan hazirlanan, “Osmanli Saglik hizmetlerinde Ermeniler ve Surp Pirgic Ermeni
Hastanesi Tarihi” (Turkce) yapit ve Prof. Tahmizyan tarafindan
yazilan, basim giderlerinin bir kismi OIA tarafindan karsilanan, unlu kompozitor Dikran Cuhaciyan’nin hayatinin anlatan (Ermenice) kitaplar ile OIA katildi.

Gecenin acilis konusmasini, yeni secilen OIA Kultur Kolu Baskani Dr. Hovannes Kulak Avedikian yapti. Kisaca kultur kolunun amaclarini Ve geceye katilan kurulus ve kisileri tanitti, kitapseverlere tesekur etti.

Gec saatlere kadar devam eden etkinlikte kitapseverlerin , kitaplar hakkinda genis bilgi topladiklari ve cok sayida kitap satin aldiklari gozlendi. Gece, gelecek yil bu etkinligin tekrarlanmasi dilekleriyle son buldu.

Yorumlar kapatıldı.