İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lraper: Patrik Hazretleri AKP ve CHP Genel Başkanlarını Tebrik Etti

Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II Hazretleri, milletvekili genel seçimleri sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giren İktidar ve Muhalefet Partilerinin liderlerine birer mektup göndererek kendilerini tebrik etti.

Patrik Mesrob II, Adalet ve Kalkinma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektupta şöyle dedi: “Adalet Ve Kalkınma Partisi, sizin başkanlığınızda, 3 Kasım 2002’de yapılan TBMM genel seçiminde büyük bir başarı göstererek, TBMM’de çoğunluğu sağlamıştır. Şahsınızda, AK Parti yönetimini ve üyelerini kutluyor, bu sonuçların ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum.

15 Ocak 2002 günü partinizin İstanbul il başkanlığındaki görüşmemizden edindiğim izlenimle söyleyebilirim ki; ülkenin tüm vatandaşlarına yönelik diyalog ve uzlaşma alanındaki açılımlarınızın herkesin gönlünü fethedeceği, gerçek huzur ve gerçek güvenlik doğrultusunda insanlara umut aşılayacağı muhakkaktır.”

Mesrob II, Muhalefet Lideri Deniz Baykal’a yazdığı mektupta ise şöyle dedi: “Cumhuriyet Halk Partisi, sizin başkanlığınızda, genel seçimde büyük bir başarı göstermiş, ve birçok partinin aksine barajı aşarak TBMM’de 178 milletvekilliğini sağlamıştır. Şahsınızda, CHP yönetimini ve üyelerini yürekten kutluyor, ve hayırlı olmasını diliyorum.”

Recep Tayyip Erdoğan

Yorumlar kapatıldı.