İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: YUNANİSTA-ERMENİSTAN 2-0

16 Ekim Atina, hakem Darco Seferi (Slovanya).

Yunanistan: Antonis Nikopolidis, Yurcas Seytaridis, Stelios Venetidis (Takis Fisas 62.dk.), Nicos Dapizas, Trayanos Delas, Angelos Basinas, Giorgios Georgiadis (Todoris Zagorakis 46.dk.), Pantelis Kafes, Angelos Kharisteas, Vasilis Tsartas (Sterios Yanakopulos 46.dk.), Demis Nicolaidis.

Ermenistan: Roman Berezovski, Albert Sargsyan (Yeğişe Melikyan 82.dk.), Khose Bilibio, Sargis Hovsepyan, Harutyun Vardanyan, Romik Khaçatryan (Vardan Minasyan 46.dk.), Artur Petrosyan, Artur Voskanyan, Karen Dokhoyan, Artavazd Karamyan, Arman Karamyan (Hamlet Mkhitaryan 66.dk.).

Golleri 2 ve 59. dakikalarda Demis Nicolaidis kaydetti.

Karşlaşma her iki taraf için de önem arzediyordu. İspanya ve Ukrayna yenilgilerinden sonra Otto Rekhagel’in talebeleri bu karşılaşmaya galibiyet için çıkıp taraftarlarını sevindirmek istiyorlardı.

Ermenistan için de galibiyet, gelecek vaaddetme ve maddi kazanç sağlama açısından önemliydi. Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrabetyan galibiyet halinde her futbolcuya 3 bin dolar vaadetmişti. (Beraberlik halinde ise bu miktar 3 bin dolar olarak öngörülmüştü.)

Ermenistan Ulusal Futbol takımının Atina’da Yunanistan ile oyunadığı futbol vasatın üstüne çıkamadı ve kaba hatalar sonrasında sahadan 2-0 mağlüp ayrıldı.

Yorumlar kapatıldı.