İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lraper: Gençler Kınalıada’da Yaza Merhaba Dediler

Farklı semtlerden bir araya gelerek, keyifli, eğlenceli organizasyonlara başarıyla imza atan gençler bu kez de Kınalıada’da yaza merhaba partisi düzenlediler. Üstelik bu kez iki genç çiftin nişanıyla gün farklı bir güzellik kazandı.

Kilise’de düzenlenen Nişan Töreni

Pazar Badarak’ının ardından verilen kısa bir aradan sonra gençlerin nişan törenine geçildi. Sabah Badarak’ına da yoğun ilgi gösteren gençler, nişan töreninde kiliseyi doldurdular. Ari Demircioğlu & Jülyet Sanosyan ve Aret Vartanyan & Selin Demirhan, Patrik Hazretleri’nin riyaset ettiği tören ile nişanlandılar.

Mangallar yakıldı, halaylar çekildi, spor turnuvaları düzenlendi…

Nişan töreninin ardından Paregentan’daki sahnelere benzeyen görüntüler yaşandı. Mangallar yakıldı, sucuklar pişirildi. Apikoğlu sucukları gençlerin partisine ürünleriyle destek oldu. Mangalda Rupen Mıhçıyan ve Kamer Toker başarılı bir performans sergiledi.Bu arada DJ Sayat’ın müzikleriyle gençler dans ettiler, şarkılar söylediler. Yemeğin ardından halaylar çekildi, sıcak havaya rağmen doyasıya bir eğlence yaşandı.

Yemek ve dansın ardından futbol ve basketbol turnuvalarına geçildi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı futbol karşılaşmaları, yine DJ Sayat’ın müziği eşliğinde oynandı. Turnuva sonucunda Brezilya Takımı Şampiyon olurken Şavarş Deylan ve Antony Küçük’ün performansları dikkat çekti.

Özel Bir Doğum Günü Kutlaması

Aynı gün Patrik Hazretleri’nin doğum günü olması nedeniyle gençler ısrarla kendisini oyunların düzenlendiği salona davet ettiler. Gençlerin bu isteğini kırmayan Patrik Hazretleri, salona gelerek gençlerle birlikte kendisi için pastayı kesti. Burada kısa bir süre kalan Mesrob II, gençlerle tek tek ilgilendi, sohbet etti.

Günün sonunda yorgun düşen gençler, yoğun ve eğlenceli bir günün verdiği mutlulukla ayrıldılar. Levon Kuzikoğlu Başkanlığındaki Kilise Vakıf Yönetim Kurulu gün boyunca gençlere destek vererek, organizasyonun başarısında çnemli rol oynadı.

Yorumlar kapatıldı.