İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aramyan´da Havitz Günü

Aramyan Uncuyan mezunları 26 Mayıs günü “Havitz Günü”nde biraraya
geliyorlar. Eski yeni tüm Aramyanlıların biraraya gelecekleri günde
mezuniyetinin 40 ve üstü yıldönümünü kutlayan mezunlara “Onursal Mezun
Belgesi” verilecek. Konu ile ilgili ayrıntılı basın bültenini aşağıda verilmiştir. Resimde mezunlar günü çalışmalarına destekte bulunan eski mezunları görmektesiniz.


16 Mayıs 2002, Perşembe

Aramyan’lılardan mezunlar günü

Gönül sohbet ister “Havitz” bahane…

Özel Aramyan Uncuyan Ermeni İlköğretim Okulu mezunları,
26 Mayıs Pazar günü okul bahçesinde bir araya gelecekler.

Özel Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu mezunları uzun bir aradan sonra, 26 Mayıs 2002 Pazar günü buluşuyor. Mezunlar günü sabah Kadıköy S. Takavor Kilisesi’nde yapılacak ‘S. Badarak’ ve ‘Hokehankist’ ile başlayacak Saat 13:00’ten itibaren okul bahçesinde gerçekleştirilecek yemek ile devam edecek olan “Havitz Günü”nde, tüm Aramyan’lılar bir araya gelme imkanı bulacak. Yemekte mezuniyetlerinin 40 ve üstü yıldönümünü kutlayan mezunlara ise “Onursal Mezun Belgesi” verilecek.

Geleneksel “Havitz Günü”nü yeniden canlandırmayı amaçladıklarını söyleyen Aramyan Okulu’ndan Yetişenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Agop Arapyan, böylece eski yeni tüm Aramyan’lıların bir araya gelme ve eski anıları tazeleyebilme fırsatını elde edebileceklerini iletti. Arapyan ayrıca bugünün gerçekleşmesinde büyük katkıları olan eski mezunlara teşekkür etti.

Ayrıntılı Bilgi İçin:
Öz. Aramyan Uncuyan Ermeni
İlköğretim Okulu Müdürlüğü
(0216) 336 15 98 – 349 17 14

Yorumlar kapatıldı.