İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arto Tunç Boyacıyan Cumartesi Gecesi Maslak Venue’de sahne alıyor.

Night Ark’dan da tanıdığımız Tunçboyacıyan, genç Ermeni müzisyenlerle birlikte kurduğu The Armenian Navy Band ile 26 Ocak Cumartesi gecesi Maslak Venue’de sahne alacak.

Saat 22:00de sahne alacak olan Arto ve The Armenian Navy Band konserinin biletleri 20.000.000.-TL. Biletleri online olarak BILETIX‘den satın alabilirsiniz.

Perküsyon sanatçısı ve şarkıcı Arto Tunç Boyacıyan, Anadolu kökenli Ermeni bir ailenin çocuğu olarak 1957 yılında Türkiye’de dünyaya gelmiştir. Daha 11 yaşına basmadan Anadolu müziğini yetkinlikle icra eden bir sanatçı kimliği kazanacak olan Arto Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da kendisinden bahsettirecektir.

Arto, sanatsal yaratıcılığını pekiştirmek ve dünya görüşüne yeni bir boyut kazandırmak için 1981 yılında Amerika Birleşik Devletlerine gitmiştir. O günden sonra, dünyayı dolaşmaya başlayacak ve verdiği konserlerde kendi müziğini geniş bir dinleyici kitlesine ulaşacaktır. Arto’nun misafir sanatçı olarak katkıda bulunduğu pek çok eser arasında, Chet Baker’ın The Best Thing for You, Arthur Blythe’ın Hipnotism ve Night Song, Jim Pepper’ın The Path, Marc Johnson’un Right Brain Patrol ve Magic Labyrinth, Dino Saluzzi’nin Mojotoro, Al Di Meola’nın World Sinfonia, Heart of Immigrants ve Kiss Me Axe, Bob Berg’in Virtual Reality ve Riddles, Oregon’un Oregon 97 gibi albümleri sayılabilir.

Arto, birlikte The Armenian Navy Band’I kurduğu Ermeni müzisyenlerle yaptığı çalışmaların yanısıra, halen film müzikleri de bestelemektedir. Walking Fish adlı grupta çalmakta, Night Ark adlı grubun da sürekli üyesidir.

Yorumlar kapatıldı.