İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lraper: Yesilkoy´de Kar Altinda Konser

YESILKOY’DE KAR ALTINDA KONSER

ISTANBUL, 5 Ocak 2002 (“Lraper” Kilise Bulteni)–
Sevan Arapyan yonetimindeki Yesilkoy Surp Sahak – Surp Mesrob Cocuk Korosu dun Yesilkoy Surp Stepanos Kilisesi’nde bir Yilbasi ve Noel Konseri verdi. Yogun kar yagisina ragmen, her yastan izleyici kiliseyi doldurmustu. Patrik Mesrob II Hazretleri, Basepiskopos Zareh Aznavuryan’la birlikte kiliseye varir varmaz saat 20:30’da baslayan konser bir saat kadar surdu. Klasik Ermenice ilahilerden, modern Ermenice Yilbasi sarkilarindan ve bir Ingilizce ilahiden olusan repertuar begeni topladi.

Daha sonra Yesilkoy Kilisesi Vakfi, kilisenin Patrik Karekin II salonunda, Narin Arpaci baskanligindaki Kadinlar Kolu’nun hazirladigi bir Yilbasi sofrasi verdi. Patrik Hazretleri, Sevan Arapyan’a bir duvar haci, korodaki cocuklara da birer boyun haci hediye etti. Ruhani Reisimiz ayrica, Kilise Vakfi’nin hazirlattigi Yilbasi hediyelerini Kadinlar Kolu uyelerine dagitti.

Ayrilmadan once kisa bir konusma yapan Patrigimiz, son zamanlarda Yesilkoy’de bir hareketlenme hissedildigini soyleyerek, kiliseyi, koroyu, dernegi aktif halde tutan tum Yesilkoyluleri takdir ve tebrik etti. Daha iyisini yapabileceklerini bildigini soyleyen Patrik Hazretleri, semtteki egitsel, dinsel ve kulturel etkinliklerin artmasi icin herkesi isbirligine davet etti.

Yorumlar kapatıldı.