İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kim Kashkashian biletleri satışta…

15 Kasım Perşembe 19:30 ‘da İş Sanat’da gerçekleşecek konserin biletlerinin satışına başlandı.

4.Levent İş Kulelerindeki İş Sanat Kültür Merkezinde düzenlenecek olan konserin biletleri 1.Kademe:15.000.000 TL. – 2.Kademe:12.000.000 TL.ve İndirimli:9.000.000 TL. (Öğrenci, Öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri ile İş Bankası iştirakleri çalışanları için.) olarak belirlenmiş.

Konser şöyle tanıtılıyor.

Son zamanların en başarılı viyolacısı olarak öne çıkan Kim Kashkashian, yeni yönelimlere ve formlara olan ilgisi ve bestecilerle yaptığı çalışmalar sonucunda viyola repertuvarının genişlemesine önemli katkıda bulundu. Peabody Müzik Konservatuvarı’ndan mezun olan Kashkashian, Münih ARD Müzik Yarışması ve Lionel Tertis yarışmalarında kazandığı ödüllerle kariyerine önemli bir başlangıç yaptı. Bugüne kadar en iyi orkestra ve şeflerle birçok konser verdi. Oda müziğine de büyük bir ilgi duyan sanatçı, sürekli olarak Marlboro Müzik Festivali, Salzburg ve Lockenhaus festivallerinde çalıyor. Çok geniş bir yelpazede kayıtlar yapan sanatçı, klasik müzik repertuvarının yanı sıra, ülkemizde de gösterilen ve büyük beğeni toplayan Theo Angelopoulos’un yönettiği Le Regard d’Ulysse filmi için Eleni Karaindrou’nun bestelediği müzikleri kaydetti. Kaydettiği son CD’lerle Edison Ödülü ve Cannes Ödülü’nü alan sanatçı, Indiana Üniversitesi’nde, Almanya’daki Freiburg ve Berlin üniversitelerinde ve Boston’daki New England Konservatuvarı’nda ders veriyor.

Robert Levin, Mozart ve Beethoven’ın eserlerindeki yorumuyla ve bu iki büyük bestecinin müzik dehalarını tam olarak yansıtmasıyla büyük övgü toplamaktadır. Bugüne kadar ABD, Avustralya ve Asya’daki belli başlı müzik merkezlerinde, Bernard Haitink, Neville Marriner, Simon Rattle ve Joseph Silverstein gibi önemli şeflerin yönetiminde konserler veren Levin, klasik dönem eserlerin kadanslarında yaptığı doğaçlamalarla tanınıyor. Kayıt ve konser etkinliklerinin yanı sıra, yazdığı makalelerle tanınan bir Mozart uzmanı ve teorisyen olan Levin, Harvard Üniversitesi’nde profesördür.

Program

Schumann: Marchenbilder
Bach: Trio Sonat, Do Majör, BWV 529
Dvorak: Sonatina, op.100
Fauré: Poemes d’un jour, op.21 No.1 & 2
Sylvie op.6 No.3
Debussy: Fetes Galantes
Hindemith: Viyola ve Piyano için Sonat 1939

Konser biletlerini online satın almak için BILETIX‘i kullanabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.