İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lraper: Patrik Hazretleri Bakırköy Kilisesi Yönetim Kurulunu kabul etti.

Patrik Mesrob II Hazretleri, Bakırköy Surp Astvadzadzin Kilisesi din görevlisi Der Goryun Kahana Fenerciyan’ı ve Sayın Vartan Erkol başkanlığındaki Bakırköy Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu üyelerini kabul ettiler.

Evvela Goryun Kahana daha sonra ise Vartan Erkol söz alarak Kilise ve Vakfın genel gidişatı ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Patrik Hazretlerine bilgi aktardılar. Böylece Patrik Hazretleri bu yıl Dadyan Okulu’na 425 öğrencinin kaydedilmiş olduğunu ve bu öğrencilerin eğitimlerini en iyi şartlarda sürdürebilmeleri içi her türlü olanağın sağlanması için çaba sarfedildiğine, Kilise bölgesi civarında oturan 20 kadar çocuğun Kilise’de her pazar günü koroya katıldıklarını, daha kalabalık bir çocuk topluluğunun ise yakında başlayacak olan koro çalışmalarına katılacaklarını öğrendiler. Diğer taraftan, Dadyanlılar Derneğinin bu yıl daha şimdiden yoğun bir çalışma temposuna girmiş olduğunu öğrenmek Patrik Hazretlerini çok memnun
etti.

Patrik Hazretleri Kilise ruhani sorumlusunu ve Vakıf Yönetim Kururlu üyelerini göstermiş oldukları çabalar dolayı takdir edip gerçekleştirilen çalışmaları yakından görebilmek amacıyla önümüzdeki günlerde Kiliseyi ziyaret edeceklerini müjdelediler. Patrik Hazretleri, Okul ve Kilise yararına 25 Kasım’da gerçekleşecek olan Madağ törenlerinin ön çalışmalarına da onay verdiler.

(Haber ekte Ermenice olarak da verilmiştir)

Yorumlar kapatıldı.