İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lraper: Karagozyan Kampi Yoneticileri Patrikhane’de

Yaz aylarinda Kinaliada’da faaliyet gosteren Karagozyan Yetimhanesinin Karun Kovan baskanligindaki Dinlenme Evi yoneticileri 6 Temmuz Cuma gunu ogleden sonra Patrik Mesrob II Hazretleri tarafindan yazlik konutta kabul edildiler. Karagozyan Ilkogretim Okulu mudiresi Armaveni Miroglu ve Dinlenme Tesisleri mudiresi Adrine Tahmincioglu da yoneticilerle birlikteydiler.

Yoneticiler, ogrenciler ve personel ile birlikte, bu yaz yaklasik yuzyirmi kisinin tesislerden yararlandigini ve sezon icin gerekli tum hazirliklarin yapildigini soyleyerek, Patrik Hazretlerine geleneksel yazbasi ziyareti icin geldiklerini ve kendisinin bereket ve takdis dualarini almak istediklerini belirttiler.

Patrik Hazretleri, dini gorev ustlendigi 1977 yilindan beri kampin calismalarini yakindan takip ettigini, cocuklarin Kinaliada’yi senlendirdiklerini, her yonetici grubunun bir oncekinden daha iyi birseyler yapmak icin sanki hizmet yarisi yaptigini soyleyerek, konuklarina gorevlerinde basarilar diledi. Patrik Hazretleri, ekonomik krize ragmen adalilarin kampi gozardi etmeyeceklerinden emin oldugunu soyledi.

Kinaliada kampinin bu yilki yonetcilerinin adlari soyle: Karun Kovan, Levon Sadyan, Sarkis Delgi, Aram Kuran, Sevan Kaci, Hagop Keskin, Garo Degirmenciyan, Hagop Ingillioglu, Antranik Yesil, Zeki Ocal ve Diana Kamparosyan.

Yorumlar kapatıldı.