İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SEÇİM ANKETİ

Seçim günü iyiden yaklaşıyor biliyorsunuz. Biz de adaylarla yaptığımız röportajlar sayesinde sizleri bu konuda bilgilendirmeye çalışıyoruz bu süreçte. Ayrıca seçim günü ve gecesi de sonuçları dakika dakika sitemizden öğrenebileceksiniz.

Bugünden itibaren de gerçekten seçim yapılacak olan Hastane ve Karagözyan vakıfları için bir sanal anket düzenliyoruz. Anketin amacı seçime bri yön vermek ya da insanları etkilemek değil. Amacımız Hye-Tert okuyucularının bu seçimde nasıl davranacağının nabzını tutmak. Sadece internet kullanıcılarının bu “sanal anket”e katılacakları ve internet kullanımının yaygınlığı düşünülürse, bu anketin girip amacı da daha rahat anlaşılabilir. Bu bağlamda anket çeşitli kesimlerden örnekleme metodu ile seçilmiş kişilerden, deneklerden oluşmadığı için seçmenlerin eğilimini göstermeyecektir.

Oy kullanmak ise çok kolay. İster buraya tıklayın ve Hastane ile Karagözyan Vakfı için oy kullanın, isterseniz de üst başlıktaki linki kullanın. Unutmayın her bilgisayardan sadece bir oy kullanma hakkınız var, isteseniz de ikinci oyu kullanamıyorsunuz.

Bakalım Hye-Tert okuyucuları kimleri seçecek…

Yorumlar kapatıldı.