İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Avrupa Birliği eğitim projelerini değerlendirme’ toplantısı

9 Nisan, Pazartesi Feriköy, Surp Vartanantz Kilisesi’nde ikincisi yapılan okullararası “Avrupa Birliği eğitim projelerini değerlendirme” toplantısı neticesinde adaylık sürecini yaşayan ülkemizin önüne açılacak olan Avrupa Birliği destekli eğitim ve kültürel projelere maddi destek sağlayan oluşumları takip ve değerlendirmek amacı ile vakıflarımız ile eşgüdüm içinde çalışacak bir komite kurulmuştur.

Komite üyeleri :

Karen Büyükasikoğlu karen@denki.com.tr
Murat Bilir murat-bilir@usa.net
Nazaret Özsahakyan nazaro2000@yahoo.com
Rafi Bilal rafibilal@superonline.com
Rupen Kurtoğlu rupenkurtoglu@hotmail.com

Toplantıya Katılanlar :
Sabuh Çolakyan – Kevork Yaner – Dikran Pilibosyan – Erol Seheryıldızı – Garbis Balmumcu – Sezar Avedikyan – Nazaret Binatlı – Simon Artuç – Gugas Akbulut – Setrak Konu – Razmik Menzilciyan – Ani Akşehirli ve komite üyeleri

Temsil edilen okullar :
Kalfayan, Getronagan, Dadyan, Mighitaryan, Aramyan ; Sahakyan, Levon Vartuhyan, Merametciyan, Bezciyan Mayr Varjaran, Tarkmançatz

Temsil edilen Kiliseler :
Boyacikoy Yeritz Mangantz, Kadikoy S. Takavor, Ferikoy S. Vartanantz, Topkapi S. Nigoghayos, Mayr Yegeghetzi , Bakirkoy S.Asdvadzadzin, Galata S.
Krikor Lusavoric, Samatya S. Kevork , Ortaköy S. Asdvadzadzin

Komiteye katkılarını getirmek ve sanal ortamda uye olmak isteyenlere otorizasyonsuz üye olma ve fikirlerini topluma duyurabilmeleri icin adresimiz:

hyeab@yahoogroups.com

Bugüne kadar bu konuda calışma yapmış ve haklı bir deneyim sahibi olan :
Murat Bebiroğlu – Murat Özkan – Arman Artuç – Sezar Avedikyan kardeşlerimiz de komitemizin doğal üyeleridir.

Yorumlar kapatıldı.